''Brazīlijas Zelta duelī'' starp Samoilovu un Pļaviņu uzvar draudzība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pludmales sporta centrā ''Brazīlija'' notikušajā labdarības paraugturnīrā ''Brazīlijas Zelta duelis'', kurā par titulu cīnījās Aleksandrs Samoilovs un Mārtiņš Pļaviņš, uzvarētāju neizdevās noskaidrot, vēsta sacensību organizatori.

Samoilovs gūst savainojumu

Cīņā par ''Brazīlijas Zelta karaļa'' titulu otrās spēles otrajā setā savainojums liedza turpināt cīņu Aleksandram Samoilovam. Mārtiņš Pļaviņš, izrādot cēlu žestu, uzvaru atdeva savainotajam pretiniekam.

Samoilovs par pārinieku izvēlējās sava tēva un trenera Genādija Samoilova jauno audzēkni, 19 gadus veco Rihardu Finsteru, savukārt Pļaviņš pieteica sava trenera Aigara Birzuļa trenēto, 18 gadus veco talantu Haraldu Regžu.

Pirmajā spēlē sīvā cīņā uzvaru ar 2:1 izrāva Pļaviņa/Regžas duets, pēdējā setā atspēlējot 5 punktu deficītu (7:12) un uzvarot ar 15:13.

Otrajā mačā Pļaviņš un Samoilovs apmainījās pāriniekiem. Spēles otrajā setā pie rezultāta 11:6 Aleksandram kāju sarāva krampji, un cīņu nācās pārtraukt. Tā kā pirmajā setā uzvaru svinēja Samoilovs/Regža (21:16), Pļaviņš veica lielisku žestu, atdodot uzvaru savam bijušajam pāriniekam.

Tādējādi pirmā ''Brazīlijas Zelta dueļa'' uzvarētāja kauss tika Samoilovam, bet var teikt, ka šoreiz uzvarējusi draudzība un pludmales volejbols kopumā.

Turnīra laikā notiek arī citas aktivitātes

Pasākuma laikā notika citas interesantas aktivitātes – norisinājās skatītāju konkursi, ar muzikālu priekšnesumu uzstājās dziedātāja Liene Candy, karstas dejas smiltīs sniedza basketbola kluba ''VEF Rīga'' karsējmeitenes. Tika arī izsolīti gan sportistu spēļu krekli no Pasaules kausa posmiem, gan arī iespēja kopīgi trenēties ar abiem mūsu titulētākajiem pludmales volejbolistiem. Tā, piemēram, dziedātāja Liene Candy par iespēju aizvadīt treniņu kopā ar Samoilovu šķīrās no 105 latiem.

Brazīlijas direktors Edgars Buļs: ''Neskatoties uz Samoilova savainojumu, ''Brazīlijas Zelta duelis'' bija lielisks pasākums. Pateicamies sportistiem, organizatoriem, māksliniekiem, ''Zelta'' alum un citiem mūsu partneriem.''

''Īpašs paldies skatītājiem, kuri par spīti tik labiem Lieldienu laika apstākļiem un paralēlajam hokejam, bija ieradušies kuplā skaitā. Tā kā ''Brazīlijas Zelta duelis'' mūsu draugiem patika, ir nolemts, ka turpmāk tas būs regulārs. Tā būs kā laba tradīcija - neoficiāls pludmales volejbola sezonas sākums.''

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu