1. maijā ''Arēnā Rīga'' notiks vērienīga Basketbola diena

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

1.maijā ''Arēnā Rīga'' tiks rīkota grandioza Basketbola diena, kas domāta visiem, kam groza bumba tuva sirdij, vēsta Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Basketbola diena sāksies jau pulksten 11 ar Latvijas Ratiņbasketbola VIII čempionāta finālspēli starp Zemgales un Rīgas komandām.

Pulksten 12 sāksies Strītbola turnīrs, savukārt turpinājumā risināsies spēle starp Dubultamatieru līgas 2010.gada čempioniem ''Latvijas Gāze'' un Amatieru basketbola līgas 2011.gada čempioniem.

Tāpat savstarpējo cīņu aizvadīs politiķi ar uzņēmēju izveidoto komandu.

Savukārt pulksten 15 risināsies Latvijas Basketbola līgas (LBL) un alus darītavas ''Baltika'' akcijas fināls – jauna automobiļa ''Ford C-Max'' izspēle, visiem finālistiem metot no basketbola laukuma centra.

Pasākuma laikā tiks aizvadīta arī paraugspēle starp kinofilmas ''Sapņu komanda 1935'' aktieriem, kā arī amatieru turnīra fināls.

Turklāt pulksten 17 LBL pusfināla mačā spēkosies Rīgas VEF ar ''Liepājas Lauvām''.

Vienlaikus ar spēlēm notiks sporta preču un pakalpojumu izstāde, atrakcijas un šovi. Būs iespēja izmēģināt roku no Saldus atvestajā metienu trenažierī un dažādu basketbola elementu izpildē, kā arī satikt basketbola cilvēkus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu