Buškevics uz pārbaudes laiku pievienojies Irānas komandai "Azad University"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latviešu saspēles vadītājs Sandis Buškevics uz pārbaudes laiku pievienojies Irānas basketbola čempionāta superlīgas vienībai Teherānas "Azad University", vēsta sportista pārstāvētā aģentūra "Prime Athlete Management".

Kā zināms, šīs sezonas sākumā Buškevics uz mēnesi ilgu pārbaudes laiku pievienojās latviešu speciālista Kārļa Muižnieka trenētajai Polijas komandai Sopotas "Prokom Trefl", tomēr pēc tam abas puses ilglaicīgu līgumu nenoslēdza. Turpinājumā Buškevics spēlēja Latvijas klubā "Ventspils", bet 2.martā tika atlaists.

Vēlāk saspēles vadītājs pievienojās citai LBL pirmās divīzijas komandai "Liepājas Lauvas", palīdzot tai iekļūt LBL izslēgšanas turnīra pusfinālā.

Kā atklājis sportista aģents Raivis Ušackis, spēlētāju pāreju logs Eiropā jau ir slēgts, tāpēc aģentūra meklējusi iespējas Buškevicam spēlēt ārpus Eiropas.

"Sandis ir augsta līmeņa saspēles vadītājs, un es domāju, ka Irānas superlīga varētu būt interesants izaicinājums," uzskata Ušackis.

"Azad University" šobrīd Irānas superlīgā ieņem sesto vietu ar desmit uzvarām 20 spēlēs.

Pagājušajā sezona komanda izcīnīja piekto vietu Irānas superlīgas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu