Latvijas izlases fani: Neesam atbraukuši dzert (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja valstsvienība pasaules čempionātā (PČ) Helsinkos aizvadījusi jau divas spēles. Uz Somijas galvaspilsētu devušies arī mūsu komandas atbalstītāji. Sarunā ar TVNET Latvijas fani dalās iespaidos un emocijas par redzēto.

«Šis ir mans ceturtais čempionāts. Varētu teikt, ka šeit ar visu esmu apmierināts. Tomēr nedaudz esam vīlušies cenās pie «Hartwall» arēnas. Pārtika un alus ir nesamērīgi dārgi. Laikam jau priekš somiem tas ir normāli,» sarunā ar TVNET sacīja līdzjutējs Andris.

«Pagaidām esam apmierināti ar Latvijas izlases sniegumu,» teica Latvijas fans Pāvels. «Jā, krieviem mēs zaudējām bez variantiem, bet ASV varējām paņemt. Pēdējā mačā mums pietrūka veiksme. Tāpat neizmantojām divus izgājienus viens pret vienu. Es ticu mūsu puišiem, viss būs labi.»

Par izklaidēm Pāvels un Andris īsti nevēlējās runāt, jo pagājušajā pasaules čempionātā Stokholmā, pēc viņu domām, latviešu fani tika pataisīti par alkoholiķiem.

«Neesam atbraukuši lietot alkoholu, bet gan atbalstīt mūsu komandu. Nenoliegšu, ka aliņu iedzeram. Pagaidām nevienu no Latvijas faniem neesam redzējuši pārdzērušos,» vienbalsīgi skaidroja Andris ar Pāvelu.

Turpmākajos mačos turnīrā Latvija otrdien sacentīsies ar Austrijas izlasi, ceturtdien, 9.maijā, tiksies ar pagājušā gada pasaules vicečempioni Slovākiju, vēl pēc divām dienām to sagaidīs mačs ar Vāciju, bet pēdējās divas spēles 13. un 14.maijā būs ar Franciju un Somiju.

Pēc viena apļa turnīra grupas ietvaros katrā attiecīgajā pilsētā četru spēcīgāko komandu vidū tiks izspēlēti ceturtdaļfināli, bet to uzvarētāji vienkopus pulcēsies Stokholmā, kur līdz 19.maijam tiks noskaidroti šī gada pasaules čempioni.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu