"Tele2 Rīgas velomaratona" treniņbraucieni: pieci soļi, lai sagatavotos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

Gatavojoties ''Tele2 Rīgas velomaratonam'', kas notiks 5. jūnijā, velobraucēji tiek aicināti uz treniņbraucieniem, ko vadīs trīs Latvijas vadošie treneri kopā ar labākajiem jaunajiem riteņbraucējiem no U-23 izlases, TVNET informē pasākuma organizatori.

Sagatavošanās treniņi notiks katru trešdienu no 27. aprīļa līdz 25. maijam. Pirmais treniņš notiks 27. aprīlī Biķernieku sporta kompleksā no plkst. 18.00 līdz 19.30.

Šogad gatavošanās "Tele2 Rīgas velomaratonam" notiks piecas nedēļas. Katra nedēļa būs veltīta vienam sagatavošanās posmam: fiziskajai sagatavotībai, velosipēda sagatavošanai, pareiza apģērba un ekipējuma izvēlei, individuālo treniņu izstrādei un drošībai sacensību laikā.

Treniņus vadīs "Tele2 Rīgas velomaratona" organizators Igo Japiņš, Latvijas izlases treneris Vitālijs Smirnovs un riteņbraukšanas komandas "Rietumu – Delfin" treneris Linards Veide. Pieredzē dalīsies Latvijas U-23 izlases riteņbraucēji.

Ikviens velobraucējs saņems individuālus padomus un praktisku palīdzību, kā pareizi gatavoties "Tele2 Rīgas velomaratonam", lai sasniegtu sev vēlamo rezultātu velomaratona distancēs Rīgas Grand Prix (120 km), Tautas distance (43 km) un Ģimenes distance (10 km).

Treniņi ir iespēja ne tikai labāk sagatavoties velomaratonam, bet arī pavadīt trešdienas vakaru sportiskā atmosfērā kopā ar līdzīgi domājošajiem.

Trenēties kopā vienmēr ir interesantāk un motivējošāk nekā vienatnē, īpaši tiem velomaratona dalībniekiem, kuriem svarīgāka par rezultātu ir kopības sajūta.

"Tele2 Rīgas velomaratonam" var reģistrēties mājas lapā www.velo.lv.

Līdz 30. aprīlim reģistrēties trim velomaratona distancēm – Rīgas Grand Prix (120 km), Tautas distance (43 km) un Ģimenes distance (10 km) – var par pazeminātu dalības maksu. Pēc 30. aprīļa maksa pakāpeniski palielināsies, tādēļ dalībnieki aicināti pieteikties laikus, izmantojot iespēju reģistrēties lētāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu