Ar Latvijas licenci startējošais bokseris Viljamss cīnīsies par UBO titulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušais britu bokseris Denijs Viljamss, kurš profesionālajā sportā atgriezies ar Latvijas licenci, jūnijā cīnīsies par Universālās Boksa organizācijas (UBO) Eiropas smagsvara čempiona titulu, vēsta "worldboxingnews.net".

Šajā cīņā, kas 4. jūlijā norisināsies Ungārijas pilsētā Ģērā, Viljamss spēkosies ar pašreizējo Ungārijas čempionu Zoltanu Petranji, kuru Viljamss savas karjeras laikā jau pratis uzvarēt.

Jāuzsver, ka Petranji ir 44 gadus vecs.

Kopš marta Viljamss aizvadījis divas cīņas, tiekot pie pārliecinošām uzvarām. Arī šajā mačā viņam tiek prognozēts drošs panākums.

37 gadus vecais Viljamss savas karjeras laikā spējis nokautēt arī leģendāro Maiku Taisonu.

Viljamss ir kādreizējais Lielbritānijas un Britu sadraudzības spēļu čempions, bet Taisonu viņš kā mazpazīstams bokseris spēja pārliecinoši pieveikt vēl 2004.gadā cīņas ceturtajā raundā.

2004. gadā Viljamss cīnījās par Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, piekāpjoties slavenajam ukrainim Vitālijam Kļičko, kuram tā bija pēdējā cīņa pirms karjeras beigām. Nepilnus četrus gadus vēlāk gan Kļičko karjeru atsāka un turpina cīnīties vēl tagad.

Tomēr pēc diviem zaudējumiem Karlam Beikeram un Derekam Čisoram pagājušajā gadā Britu boksa valde ieteica Viljamsam neapkaunot sevi un atteicās piešķirt licenci, taču vēlāk viņš saņēma Latvijas licenci, kaut ne reizi nav bijis šajā valstī. Kopš Viljamss startē ar Latvijas licenci, viņš izcīnījis tikai pārliecinošas uzvaras.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu