''Ventspils'' un "Liepājas Metalurgs" iekļūst Baltijas līgas pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien "Triobet" Baltijas futbola līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē pagājušās sezonas līgas čempionvienība "Ventspils" savā laukumā ar 4:0 pārspēja Tallinas ''Flora'', nodrošinot vietu pusfinālā.

Mača piektajā minūtē vārtus guva Eduards Višņakovs, līdz pārtraukumam pārsvaru dubultoja Oļegs Žatkins, savukārt punktu spēlei pielika Jevgēņija Kosmačova un Ahmeda Abdultofika precīzie sitieni.

Pirmajā spēlē ventspilnieki uzvarēja ar 1:0.

Tikmēr citā ceturtdaļfināla duelī "Liepājas Metalurgs" savā laukumā ar 5:1 uzvarēja "Jūrmala-VV" komandu.

Mājiniekiem Jevgēņijs Golovins un Vladimirs Kamešs guva katrs divus vārtus, bet Roberts Savaļnieks bija precīzs vienu reizi. Savukārt jūrmalnieku rindās goda vārtus guva Rolands Krjauklis.

Pirmajā abu komandu cīņā tika fiksēts neizšķirts 1:1, tādējādi divu spēļu summā ar 6:2 pārāki bija Liepājas kluba futbolisti.

Trešdien ceturtdaļfināla spēli aizvadīs arī Latvijas čempioni "Skonto", kas izbraukumā mērosies spēkiem ar Lietuvas vienību Panevēžas "Ekranas". Iepriekšējā savstarpējā spēle noslēdzās neizšķirti 1:1.

Baltijas futbola līgas fināls paredzēts 19. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu