Gatis Smukulis startēs Jūrmalas velomaratonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jūrmalas velomaratona garākajā distancē (126 km) startēs daudzsološais Latvijas riteņbraucējs Gatis Smukulis, TVNET informē pasākuma organizatori.

Maratons norisināsies 21.maijā, un ikviens joprojām var reģistrēties, lai pārbaudītu savus spēkus trīs distancēs – 14 km, 60 km un 126 km.

20. un 21. maijs Jūrmalā būs riteņbraukšanas svētki, kurā sev piemērotu aktivitāti varēs atrast ikviens.

''Jūrmala šogad atkārtoti ieguvusi Veselīgas pilsētas statusu, kas apliecina, ka pilsētas dome mērķtiecīgi rūpējas par veselīgu dzīvesveidu. Rīkojot dažādus sporta pasākumus savā pilsētā, kur ir brīnišķīgi dabiskie resursi, kas labvēlīgi ietekmē cilvēka veselību, mēs nostiprinām Jūrmalas kā kūrortpilsētas popularitāti un arvien vairāk ieinteresējam arī ārvalstu tūristus. Turklāt Jūrmala ir zaļa pilsēta, un šis velomaratons popularizēs videi draudzīga transporta līdzekļa lietošanu,'' sacīja Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Jau 20. maijā UCI Eiropas tūres 1.2 kategorijas šosejas riteņbraukšanas sacensībās Jurmala Grand Prix (182 km) spēkiem mērosies 20 spēcīgākās Eiropas riteņbraucēju komandas no desmit Eiropas valstīm, tai skaitā no Latvijas. Skatītāji varēs vērot sacensības klātienē.

Savukārt 21. maijā startēt jebkurā no Jūrmalas velomaratona trīs distancēm varēs ikviens, kurš vēlas izaicināt sevi un cīnīties par kādu no naudas balvām no kopējā fonda 4840 eiro.

Šogad īpaši patīkams pārsteigums ir sagatavots mazajiem sportistiem. Pateicoties Maxima Favorit atbalstam, bērni līdz 12 gadu vecumam mazo dalībnieku distancei gan velomaratonā, gan skrituļmaratonā, gan skriešanas sacensībās līdz sacensību dienai var reģistrēties bez maksas.

Jūrmalas maratoniem var reģistrēties mājaslapā www.maratoni.lv un reģistrācijas stendā t/c ''Spice''. Pēc 8.maija dalības maksa paaugstināsies.

Jūrmalas velomaratons norisinās jau otro gadu. Kopumā Jūrmalas maratoni kā pasākumu sērija ir viens no lielākajiem vasaras sporta notikumiem Baltijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu