Drifteris Lapāns prezentē 550 zirgspēku E30

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elgars Retigs

LAK-Y drifta komanda atvērusi jau otro auto servisu un prezentējusi komandas pilota Gata Lapāna jauno šīs sezonas drifta automašīnu - BMW E30.

Šosezon LAK-Y drifta komandas piloti – Gatis Lapāns un Jānis Eglīte – nolēmuši startēt Latvijas Drifta čempionāta PRO klasē, King Of Europe drift series un Igaunijas drifta čempionātā. Abi piloti startēs ar jaunām sporta automašīnām. Vienu no tām komanda prezentēja jaunajā auto servisā Rīgā, TVNET pavēstīja komandas pārstāve Sanita Pelēķe.

Uz prezentāciju bija ieradušies LAK-Y komandas atbalstītāji, draugi, radi un sadarbības partneri. Pasākumu atklāja reperis Gacho, kurš tālāk vadības grožus nodeva Gata Lapāna rokās. Dūmi, mūzika, meitenes – vienā mirklī baltais mašīnai pārklātais palags tika noņemts. Ar ovācijām sveica jauno drifta automašīnu.

Gatis Lapāns kopā ar mehāniķiem drifta mašīnu BMW E30 būvēja no pagājušā gada septembra līdz šā gada 8.aprīlim. Spēkratam ir BMW M5 motors, 550 ZS jauda, un tas sver tikai 780 kg. Amortizatori – XYZ (regulējami), rokasbremze – hidrauliskā. Spēkrats aprīkots ar drošības karkasu, cauruļu rāmi tās priekšējā daļā, bet stikla šķiedras individuāli projektētā virsbūve ir paredzēta ātrai vizuālā noformējuma nomaiņai. Šobrīd drifta mašīna ir balta, taču, iespējams, pateicoties atbalstītājiem, trasē redzēsiet arī košākas krāsas.

Gatis Lapāns: "Esmu gandarīts par nu jau otrā auto servisa atvēršanu. Vēl priecīgāks esmu par jauno automašīnu, kura nu jau ir pabeigta, un drīz to varēs demonstrēt plašākai publikai – visiem trakajiem drifta faniem."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu