Lampards: Abramovičs pelnījis ''Chelsea'' uzvaru Čempionu līgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pirms UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēles Anglijas kluba Londonas ''Chelsea'' pussargs Frenks Lampards norādīja, ka lielā mērā uzvaru prestižajā turnīrā būtu pelnījis tieši komandas īpašnieks Romāns Abramovičs.

Abramovičs klubu iegādājās 2003. gadā un kopš tā laika ''Chelsea'' ir uzvarējuši visos iespējamos turnīros, izņemot UEFA Čempionu līgu.

''Viss, ko esmu sasniedzis pēdējo desmit gadu laikā, ir bijis iespējams īpašnieka ieguldījumu dēļ,'' Lampards atklāja izdevumam ''The Sun''.

''Nekad neiztēlojos, ka tik ātri spēsim uzvarēt Anglijas premjerlīgā, cīnīsimies Čempionu līgā un arī citos turnīros. Viss mainījās, kad 2003. gadā ieradās misters Abramovičs. Viņš ieguldīja milzīgus līdzekļus, par ko esam ļoti pateicīgi.''

''Būtu ļoti lepns par uzvaru Čempionu līgā daudzu iemeslu dēļ, taču es noteikti apzinos, ka uzvaru mēs esam parādā arī viņam.''

''Viņš nekad nav teicis: ''Jums obligāti jāuzvar Čempionu līgā.'' Taču zinām, ka tas priekš viņa būtu liels notikums. Un viņš to ir nopelnījis ar saviem darbiem kluba labā,'' teica Lampards.

Kā ziņots, pirmajā ceturtdaļfināla mačā Mančestras ''United'' vienība ar 1:0 viesos pārspēja ''Chelsea'' futbolistus.

Atbildes mačs paredzēts otrdien. Uzvarētājs divu spēļu summā iekļūs turnīra pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu