Oksfordā prezentēta Mini WRC komanda

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mini rūpnīcā Oksfordā šodien tikusi prezentēta WRC komanda, kas šīs sezonas ietvaros plāno piedalīties vien sešos pasaules autorallija čempionāta posmos, bet nākamgad jau startēt pēc pilnas programmas.

Šogad plānotās iziešanas uz starta var uzskatīt par turpinājumu sagatavošanās procesam pirms lielā uznāciena 2012. gadā. Izplatītajā Mini WRC komandas preses relīzē minēts, ka WRC mašīnu pirmais starts paredzēts Itālijas rallijā Sardīnijā maija sākumā, taču, kā zināms, divi S2000 klases noteikumiem atbilstoši Mini John Cooper Works S2000 startēja jau Portugāles rallijā, tiesa, finišu mehānisku defektu dēļ nesasniedza.

Foto: MINI

Lai vai kā, abi Mini WRC komandas piloti, Kriss Mīks un Daniels Sordo, kuru stūrmaņi attiecīgi ir Pols Neigls un Karloss del Bario, ir apņēmības pilni turpināt testus un iespēju robežās cīnīties par vietu uz goda pjedestāla. Patiesībā tas nemaz nav tik nereāli, ņemot vērā, ka Mini John Cooper Works S2000 gatavo Prodrive un šogad visi WRC klases dalībnieki brauc ar pilnīgi jauniem auto.

Prodrive vadītājs Deivids Ričards saka: "Mēs šim brīdim gatavojāmies vairāk nekā divus gadus, un man šķiet, ka esam uzbūvējuši vislabāko WRC mašīnu."

Foto: MINI

Atliek vien cerēt, ka Mini cerības tiks attaisnotas un sešdesmitie gadi, kad ar oriģinālajiem Mini tika gūtas uzvaras Montekarlo rallijā (1964., 1965. un 1967. gadā), netiek piesaukti velti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu