Aicina pieteikties Nordea Rīgas maratona brīvprātīgo komandai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nordea Rīgas maratons izsludina pieteikšanos brīvprātīgo palīgu komandai sadarbībā ar «Rīga 2014» brīvprātīgo programmu, TVNET informē organizatori.

Ikgadējā Nordea Rīgas maratonā 19.maijā un skrējiena sagatavošanā arī šogad iesaistīsies vairāki simti brīvprātīgo, kuru līdzdalība ir neatsverams atbalsts maratona organizēšanā.

«Lai veiksmīgi organizētu lielus publiskus pasākumus, brīvprātīgo un sabiedrības līdzdalība ir īpaši nozīmīga. Mēs turpinām pērn sākto lielisko sadarbību ar Nordea Rīgas maratonu, lai ar brīvprātīgo aģentu palīdzību sekmētu tik vērienīga, starptautiska un pozitīva pasākuma norisi. Zināmu atbildību brīvprātīgajiem šoreiz uzliek arī fakts, ka 2013.gada maratons savā ziņā būs kā ģenerālmēģinājums 2014.gadam, kad Nordea Rīgas maratons un tā ietvaros notiekošais «Brīvības skrējiens» kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas sastāvdaļu,» stāsta «Rīga 2014» brīvprātīgo programmas vadītājs Ints Teterovskis.

Nordea Rīgas maratons un «Rīga 2014» brīvprātīgo programma aicina visus, kurus interesē sports un pasākumu organizēšanas pieredze, pievienoties brīvprātīgo komandai.

Brīvprātīgie iesaistīsies dažādos ar organizēšanu saistītos darbos laika posmā no 13. līdz 19. maijam, palīdzot pasākuma dalībniekiem, veidojot pasākuma atmosfēru un liekot ikvienam dalībniekam justies īpaši. Paši brīvprātīgie savukārt varēs izbaudīt, ko nozīmē piedalīties starptautiska mēroga sporta pasākuma organizēšanā.

Pieteikties brīvprātīgo darbam var Eiropas kultūras galvaspilsētas portālā «Rīga 2014» http://www.riga2014.org sadaļā Piedalies!

Par Nordea Rīgas maratonu

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991.gada. 2012.gadā pasākums pulcēja 18 180 dalībnieku no 59 pasaules valstīm. Nordea Rīgas maratons ir saņēmis prestižo Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) «Bronzas» kvalifikācijas zīmi (Bronze Label). Nordea Rīgas maratons atzīts par Rīgas gada sporta notikumu 2012. Maratonu kopš 2007.gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra NECom.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu