''Tele2'' Rīgas velomaratonam izvirzīti ambiciozi mērķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigismunds Zālmanis, Nikon

Sākot sadarbību ar mobilo sakaru operatoru ''Tele2'', Rīgas velomaratonam izvirzīti jauni, ambiciozi mērķi tiekties uz Eiropas līmeņa velosacensību statusu, vēsta sacensību organizatori.

''Tele2'' Rīgas velomaratonā, kas šogad notiks 5. jūnijā, pirmo reizi starta un finiša taisne būs pašā pilsētas sirdī – 11. novembra krastmalā. Pirmo gadu trase būs slēgta, no auto transporta norobežota. Tāpat šogad velomaratona pasākumi un dažādas sacensības notiks nedēļas garumā.

''Ikvienam velobraucējam jājūtas drošam un gaidītam Rīgas ielās, neraugoties uz to, vai viņš ar velosipēdu pārvietojas regulāri, vai izbrauc vien pāris reizes gadā. Tādēļ drošība un piemērotība ikvienam ir vērtības, ko kopā ar ''Tele2'' esam izvirzījuši Rīgas velomaratonam,'' stāsta sacensību organizators Igo Japiņš.

Šogad, gatavojoties ''Tele2'' Rīgas velomaratonam, nedēļas garumā Rīgā notiks vairāki velo pasākumi, kā arī velosipēdu izstādes, konkursi un citas aktivitātes.

Velomaratonā būs trīs distances: Rīgas ''Grand Prix'' (120 km), Tautas distance (43 km) un Ģimenes distance (10 km).

''Esmu gandarīts, ka Rīgā notiek arvien vairāk lielu sporta pasākumu, kas ir domāti ne tikai profesionālajiem sportistiem, bet praktiski katram rīdziniekam. Velosports mūsu pilsētā kļūst arvien populārāks, tāpēc domāju, ka arī velomaratona dalībnieku skaits pieaugs ar katru gadu. Vēlu veiksmi gan maratona organizētājiem, gan tā dalībniekiem!" novēlēja Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Reģistrēties Rīgas velomaratonam varēs internetā un ''Tele2'' klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. Īpaša atlaide būs ''Tele2'' klientiem. Reģistrācija internetā sāksies no 11. aprīļa, savukārt Tele2 klientu apkalpošanas centros reģistrēties varēs maijā.

Rīgas velomaratons ir vecākais, lielākais un plašāk apmeklētais velobraukšanas pasākums Rīgā, kurā ik gadu piedalās vairāk nekā 2000 pilsētas iedzīvotāju un viesu. Pirmo reizi Rīgas velomaratons norisinājās 1983. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu