Oļegs Znaroks tiksies ringā ar Čaku Norisu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

2.jūnijā notiekošajās hokeja "policistu" cīņās skatītājiem gaidāms īstais saldais ēdiens. Savu dalību boksa mačā apstiprinājuši un ringā viens otram pretī stāsies skarbākais hokejists, kādu jebkad pazinusi cilvēce, Oļegs Znaroks, un Austrumu cīņu meistars, "Teksasas reindžers" Čaks Noriss.

Galvenais iniciators boksa mačam bijis pašreizējais Latvijas izlases galvenais treneris. Aizvakar viņš savā sociālā tīkla "Facebook" lapā angliski izplatīja visai konkrētu paziņojumu, kas latviskā tulkojumā izklausās aptuveni šādi:

"Čakij, tu esi beigta gaļa. Es tevi salauzīšu uz pusēm, bļaģi!"

Čaka Norisa menedžmenta un sabiedrisko attiecību pārstāvji vakar vēlu vakarā TVNET apstiprināja – slavenais "Teksasas reindžers" ir pieņēmis Znaroka izaicinājumu un patlaban jau atrodas Portlendas akmeņlauztuvēs ASV rietumkrastā, kur aizvadīs aptuveni divus mēnešus ilgu treniņnometni pirms izšķirīgās cīņas 2.jūnija vakarā. "Oļegs? Tas ir nopietni," savā komentārā ar menedžmenta starpniecību lakonisks bija Noriss.

Pieejamā informācija par Znaroka gatavošanos lielajai kaujai pagaidām ir visai skopa. Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans no komentāriem atturējās, bet kāda valstsvienībai tuvu stāvoša persona (ne Jānis Kvēps), vēloties saglabāt anonomitāti, sarunā ar TVNET atklāja: pēc pasaules čempionāta Slovākijā izlases galvenais treneris plāno palikt Tatru kalnos, kur divas nedēļas dzīvos nošķirti no sabiedrības, nodarbosies ar meditāciju un pārtiks tikai no tur atrodamajām dabas veltēm un meža dzīvniekiem.

Zināmi arī citi hokeja policistu cīņu dalībnieki un īpašie viesi. Vienā no boksa mačiem latviešu hokejistam Raitim Ivanānam pretī divatā stāsies pašmāju reperi Gačo un Ozols, kuriem šajā gadījumā sacensību reglaments atļauj izmantot arī dažādus ielu cīņu atribūtus. Savukārt Ivanāns pēc izvēles drīkstēs izmantot divu veidu hokeja ekipējuma aizsargus – plecu sargus, elkoņu sargus, tā dēvēto pautsargu vai ceļgalu sargus.

Pretēji izskanējušajām baumām spēkošanās starp kādu Rīgas "Dinamo" 1988.gada "sudraba sezonas" hokejistu un Mahačkalas zoodārza šimpanzēm tomēr nenotiks, jo pret to aktīvi iebilstot Starptautiskais dzīvnieku aizstāvības fonds.

*Relax, šī ir 1.aprīļa ziņa

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu