BK "Ventspils" komandai Eirokausu sezona beigusies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fibaeurope.com

"Ventspils" basketbolisti Eiropas Izaicinājuma kausa ceturtdaļfināla trešajā spēlē trešdien izbraukumā ar 63:70 zaudēja Beļģijas klubam Ostendes "Telenet". Līdz ar to sērijā līdz divām uzvarām ar 2-1 triumfēja "Telenet" vienība.

Spēles izšķirīgie notikumi risinājās otrajā puslaikā, jo pirmajās 20 minūtēs nevienai komandai būtisku pārsvaru iekrāt neizdevās. Pirmajam puslaikam noslēdzoties, rezultāta tablo vēstīja 31:28 "Telenet" labā.

Mača otrajā daļā cīņa ritēja kā pa viļņiem. Vienubrīd Kurzemes klubs atradās iedzinēju lomā ar 16 punktiem, bet pēc sekmīgām darbībām uzbrukumā bija tikai 6 punktu deficīts - 56:62.

Tomēr izlīdzināt spēli vai pārņemt vadību laukuma saimnieki ventspilniekiem neļāva, kā rezultātā nācās piedzīvot zaudējumu ar 63:70. Ar to Gunta Endzeļa vadītajai vienībai samērā sekmīgā sezona Eirokausos noslēdzās.

BK "Ventspils" - Ostendes "Telenet" (9:18, 19:13, 11:17, 24:22)

Latvijas komandā par rezultatīvāko spēlētāju ar gūtiem 16 punktiem kļuva Brendons Hanters, viņam arī 7 atlēkušās bumbas, pa 12 punktiem pievienoja Oricevejinmi Efedžuku un Artūrs Bērziņš, bet 10 punkti Rašada Andersona un Jāņa Strēlnieka kontā.

Tikmēr uzvarētāju rindās 20 punktus guva Kalebs Grīns, bet ar 15 punktiem izcēlās Darels Mičels un Metjū Lodžeskis.

Kā ziņots, pirmajā spēlē Beļģijas vienība bija pārāka ar 86:74, bet otrajā spēlē ''Ventspils'' guva virsroku otrajā pagarinājumā ar 97:92.

Pusfinālā Beļģijas klubs tiksies ar Sanktpēterburgas "Spartak", kas sērijā 2-0 apspēlēja Turcijas komandu Karšijakas "Pinar".

Atgādinām, ka turnīra otrajā posmā "Telenet" komanda L grupā ieņēma pirmo vietu, bet ventspilniekiem K apakšgrupā nācās samierināties ar otro pozīciju.

Pēc trešdienas spēlēm kļuvušas zināms arī pārējās divas FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas ''Final Four'' dalībnieces. Tās ir Slovēnijas vienība "Krka'' un Krasnodaras ''Lokomotiv'' no Krievijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu