«Lekrings» piekto reizi triumfē Latvijas florbola čempionātā (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Cēsu «Lekrings» komanda sestdien piekto reizi savā pastāvēšanas vēsturē triumfēja Latvijas vīriešu florbola čempionātā. Finālsērijas piektajā mačā «Lekrings» ar rezultātu 8:2 (5:0, 1:1, 2:1) pārspēja «Lekrings» komandu, kas valsts čempionātā triumfēja pagājušajā sezonā.

Ja sērijas iepriekšējā mačā «Lekrings» guva pirmos astoņus vārtus, šoreiz līdz 23.minūtei Cēsu klubs panāca 6:0 savā labā un turpinājumā arī noturēja ļoti drošu uzvaru un sērijā līdz četrām uzvarām triumfēja ar rezultātu 4-1.

Pa diviem vārtiem šajā mačā uzvarētājiem guva Andris Malkavs un Gints Bērtulis, bet ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Andris Rajeckis.

Tikmēr «Lielvārdei» precīzi izcēlās Toms Akmeņlauks un Mihails Kostusevs.

Vīriešiem regulārajā čempionātā uzvaru izcīnīja «Lielvārde», bet «Lekrings» ieņēma trešo vietu, atpaliekot arī no RTU/«Inspecta» komandas.

Ceturtdaļfinālā abi finālisti tika pie pārliecinošiem panākumiem - Lielvārdes vienība ar 3-0 pieveica Liepājas «Kuršus», bet «Lekrings» trijos mačos pārspēja «Bauskas» komandu.

Savukārt pusfināla sērijās «Lielvārde» pagājušā gada fināla atkārtojumā ar 3-0 pārspēja valsts vicečempionus «Ķekavu», bet «Lekrings» aizpērnā gada fināla atkārtojumā ar 3-1 uzvarēja RTU/«Inspecta».

Tikmēr mačā par trešo vietu svētdien RTU/«Inspecta» ļoti saspringtā cīņā ar 8:7 uzvarēja pērnā gada valsts vicečempionus «Ķekavu».

«Lielvārde» pērn Latvijas čempionātā triumfēja pirmoreiz vēsturē, bet «Lekrings» Latvijas meistarsacīkstēs uzvarēja pirmajās trijās sezonās, kā arī 2008./2009.gada sezonā.

Latvijas čempionātā šosezon, kas kopš tā izveidošanas bija divdesmitais, startēja 12 komandas. Vienības vispirms aizvadīja divu apļu regulāro turnīru. Astoņas labākās komandas ieguva iespēju turpināt čempionātu izslēgšanas spēlēs. Ceturtdaļfināla un pusfināla sērijas notika līdz kādas komandas trim uzvarām, bet finālsērija turpināsies līdz kādas komandas četrām uzvarām.

Kā ziņots, pagājušās sezonas Latvijas vīriešu florbola čempionāta finālsērijā «Lielvārde» saspringtā cīņā ar 4-3 pārspēja «Ķekavu», triumfējot pirmo reizi komandas pastāvēšanas vēsturē.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu