RSU trešo gadu pēc kārtas triumfē sieviešu florbola čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Latvijas sieviešu florbola čempionātā sestdien trešo gadu pēc kārtas triumfēja RSU komanda. Finālsērijas piektajā spēlē sestdien regulārajā sezonā uzvarējusī RSU vienība ar rezultātu 7:4 (3:1, 2:3, 2:0) pieveica Kocēnu «Rubenes» komandu.

Vēl spēles vidū rezultāts bija neizšķirts 4:4, tomēr atlikušajā laikā trīs vārtus guva Luīze Biļinska, garantējot RSU komandai titulu.

Kopā šajā mačā Biļinska guva piecus vārtus, bet vēl pa reizei precīzas bija Santa Tostere un Signe Ose, kura arī izpildīja divas rezultatīvas piespēles. Savukārt ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Līga Garklāva.

Tikmēr seškārtējās Latvijas čempionvienības «Rubenes» rind;as pa vieniem vārtiem guva Lība Daija Mikova, Edīte Bankava, Paula Egle un Zane Darša.

Sērijā līdz četrām uzvarām uzvarām RSU komanda izcīnīja panākumu ar rezultātu 4-1.

Regulārajā sezonā RSU izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru, tiekot pie 52 punktiem 18 mačos. Otrajā vietā palikusī «Rubene» izcīnīja vien 29 punktus. Sešās regulārā čempionāta savstarpējās spēlēs RSU izcīnīja sešas uzvaras.

Savukārt pusfināla sērijā RSU ar 3-0 pārliecinoši pieveica Ķekavas «Bulldogs» komandu, bet «Rubene» ar 3-1 pārspēja «Ķekavu».

Tikmēr par Latvijas čempionāta bronzas medaļu ieguvējām pirms nedēļas kļuva «Ķekavas» komandas pārstāves, kas mačā par trešo vietu ar rezultātu 4:1 uzvarēja otru pilsētas komandu «Bulldogs», pie čempionāta bronzas godalgām tiekot trešo gadu pēc kārtas.

Pagājušās sezonas Latvijas sieviešu čempionāta finālsērijā RSU/«Runway» arī ar 4-1 pieveica «Rubene» komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu