Maijā Rīgā norisināsies «Ģimeņu sporta diena»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Šā gada 11.maijā pie universālveikala «Elkor Plaza» Brīvības ielā 201 notiks vērienīgs pasākums ģimenēm, kurā ikviens klātesošais varēs iepazīties ar sporta veidiem, kuri Latvijā nav popularitātes un masveidības augšgalā, tomēr ir ļoti interesanti un aizraujoši visdažādāko vecumu cilvēkiem un piemēroti dažādai cilvēku fiziskajai sagatavotībai, TVNET informē organizatori.

No pl. 11.00 universālveikala autostāvvietā visus interesentus ar savu sporta veidu būs gatavi iepazīstināt frisbija, lakrosa, loka šaušanas, badmintona, inline hokeja, skeitborda, beisbola, galda tenisa, šaha, galda futbola, armrestlinga, dambretes, šautriņmešanas, svara bumbu celšanas, teikvondo un citu sporta veidu pārstāvji un entuziasti.

Pasākumā būs sporta veidu paraugdemonstrējumi, jaunu dalībnieku uzņemšana sporta veidu treniņgrupās, varēs iepazīties ar visdažādāko vasaras bērnu nometņu piedāvājumiem, notiks sacensības, spēka un veselības pārbaudes, jautras atrakcijas visai ģimenei, veselīgu ēdienu, dzērienu tirdzniecība, sporta inventāra stendi un testi, kā arī īpašas cenas velosipēdiem, skrituļslidām un daudzām citam precēm.

Pasākumā ieeja ir bez maksas.

Uz sadarbību tiek aicināti bērnu vasaras nometņu organizētāji, augstāk neminētu sporta veidu federācijas un entuziasti, veselīga uztura produktu ražotāji un tirgotāji.

Lakross vai frisbijs? Galda teniss vai galda hokejs? Katram pēc iespējām, visiem vecumiem un visām gaumēm! Uz daudzajiem jautājumiem - kur trenēties, kā sportā sasniegt panākumus, vai mana bērna veselības stāvoklis ir piemērots vienam vai otram sporta veidam, uz kuru vasaras nometni sūtīt savu atvasi – kompetentas atbildes saņemsiet Ģimeņu sporta dienā.

Pasākums norise 11. maijā pl. 11.00 pie universālveikala Elkor Plaza!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu