Bricis nekļūdās un izcīna 28. vietu PK posmā sprintā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pieredzējušais Latvijas sportists Ilmārs Bricis Norvēģijā notiekošajā Pasaules kausa biatlonā pēdējā posma desmit kilometru sprinta sacensībās vīriešiem ierindojās 28. vietā.

Bricis divās šaušanās kļūdas nepieļāva, taču solis distancē nebija tik ātrs un nācās samierināties ar 28. vietu. Sacensībās uzvarēja vācietis Andreass Birnbahers, kurš šāva precīzi un latviešu sportistu apsteidza par vienu minūti un 46,8 sekundēm.

Otro vietu izcīnīja Bjerns Ferijs no Zviedrijas, kurš arī noguldīja visus desmit mērķus (+10,2), bet uzreiz aiz viņa ar precīzu šaušanu ierindojās cits vācietis Aleksanders Volfs (+44,0).

Tikmēr Andrejs Rastorgujevs nesašāva trīs mērķus un finišēja 66. pozīcijā (+2.56,1) , bet Edgars Piksons bija spiests mērot divus soda apļus, kas sacensības ļāva noslēgt 75. vietā (+3.14,3).

Iedzīšanas sacensībām kvalificējās 60 labākie biatlonisti.

Atgādinām, ka sieviešu 7,5 kilometru sprinta sacensībās latviete Madara Līduma izcīnīja 41. vietu, bet Žanna Juškāne ieņēma 77. pozīciju.

Sestdien sievietes un vīrieši aizvadīs iedzīšanas sacensības, bet svētdien paredzētas sacensības ar kopēju startu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu