Sākas pieteikšanās labdarības skrējienam "Nike Riga Run 2011"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta vietnē "www.nikerigarun.lv" sākusies pieteikšanās labdarības skrējienam "Nike Riga Run 2011", kas 28.augustā notiks Mežaparkā, TVNET informēja pasākuma organizatori.

Pirmie 500 dalībnieki, kas reģistrēsies dalībai jebkurā no maksas distancēm, savā īpašumā iegūs oficiālo "Nike Riga Run 2011" skriešanas kreklu.

"Nike Riga Run 2011" dalībniekiem būs iespēja startēt septiņās disciplīnās - 10 kilometru skrējienā, kas vienlaikus būs arī Latvijas čempionāts šosejas skrējienā, 10 kilometru skrituļslidošanā, 10 kilometru nūjošanā, 10 kilometru rollerslēpošanā, 4x2,5 kilometru stafetes skrējienā, 4x2,5kilometru stafetes skrējienā skolu komandām un bērnu skrējienā.

Visi ienākumi no sacensību dalības maksas tiks ziedoti fonda ''Ziedot.lv" labdarības projektam "Mazajām sirsniņām". Ziedojums dalībai individuālajās distancēs ir 5 lati, bet stafetes skrējienā - 10 lati.

Dalības maksa pieaugušajiem 1.jūnijā palielināsies. Bērniem un skolu komandu stafetes dalībniekiem piedalīšanās skrējienā ir bez maksas.

"Nike Riga Run 2011" notiks augusta beigās, taču pasākuma rīkotāji jau no aprīļa aicina ikvienu gatavoties sacensībām un katru otrdienu, trešdienu un ceturtdienu Mežaparkā piedalīties projektā "Bauda sportot Mežaparkā" - bezmaksas skriešanas, nūjošanas, skrituļslidošanas un rollerslēpošanas treniņos profesionālu treneru vadībā īpaši šim nolūkam izveidotās distancēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu