KHL nākamsezon būs lokauts (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Varenās Krievijas prezidents Vladimirs Putins kopā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) priekšsēdētāju Aleksandru Medvedevu esot sasaukuši ārkārtas sēdi, kurā paziņots par līgas lokautu nākamajā sezonā.

Sasauktajā KHL Direktoru padomes sēdē piedalījās jau pieminētie Putins, Medvedevs un vēl citas pazīstamas Krievijas estrādes zvaigznes.

Skumjā balsī 50 gadus vecais Putins pauda sašutumu par gāzes kompānijas «Gazprom» un mobilo sakaru operatora «Megafon» vēlmi pārtraukt ziedot naudu KHL. Krievijas prezidentam apspriežoties ar Medvedevu un Josifu Kobzonu, tika pieņemts lēmums atcelt nākamo KHL sezonu.

Uz aizklāto sēdi nebija uzaicināts ietekmīgais Vladimirs Žirinovskis. Viņš visu sapulces laiku bija paslēpies aiz aizkariem. Izdzirdot par KHL lokautu, Žirinovskis izlēca no sava slēpņa un sāka uzvesties bravūrīgi.

Nomierināt līdz agonijai aizsvilušos kolorīto Žirinovski devās ekstravagantais Krievijas zvaigžņu stilists Sergejs Zverevs, kuram tas beidzās pavisam bēdīgi. Sīkākas detaļas netiek izpaustas, vien zināms, ka smagi miesas bojājumi stilīgajam vīrietim nav konstatēti.

Pēc Žirinovska domām galvenā naudas izšķērdētāja bijusi Rīgas «Dinamo» komanda, kas pēc uzvaras Nadeždas kausā sarīkojusi pamatīgas dzīres kādā no Maskavas Sarkanā laukuma bāriņiem.

Neizskaidrojamā kārtā līdz Rīgas kluba rokām bija nonākusi KHL kredītkarte īpašiem gadījumiem. Tā iztukšota pilnībā, un lēmums par KHL lokautu pieņemts daļēji arī šā iemesla pēc. Neoficiāla informācija liecina, ka Cerību kausā plūdis dārgākais šampānietis, kādu iespējams iegādāties. Un, kas šajā sakarā ir visdīvainākais, - neviens nebija pamanījis, ka kausa pamatnē ir caurums.

Latvijai šis lokauts noteikti nāks par sliktu, jo turīgie «Arēnas Rīga» īpašnieki vairs nevarēs atļauties mieloties ar Šveices sieru un dzert ozolkoka mucās noturēto RB konjaku.

* Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu