Noinere uzvar pasaules čempionāta masu starta distancē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules čempionāta 12,5 kilometru distancē ar masu startu sievietēm sestdien uzvaru izcīnīja Vācijas biatloniste Magdalēna Noinere.

Noinere četrās šaušanās pieļāva četras kļūdas un finišā par 4,8 sekundēm apsteidza baltkrievieti Darju Domračovu, kura kļūdījās trīs reizes.

Trešo vietu izcīnīja Norvēģijas sportiste Tūra Bergere, kas kļūdījās trīs reizes un finišā uzvarētājai zaudēja 14 sekundes.

Latvijas sportistes masu starta distances sacensībās nepiedalījās.

Masu starta sacensībās dalību automātiski garantēja visas šī pasaules čempionāta medaļnieces. Vēl desmit biatlonistes kvalificējās pēc Pasaules kausa ranga, bet pārējās sportistes tika noteiktas pēc izcīnītā punktu skaita pasaules čempionātā.

Kopā masu starta distancē startēja 30 biatlonistes.

Pasaules čempionātā tiek skaitīti punkti arī Pasaules kausa ieskaitē. Tajā sieviešu konkurencē pēc sestdienas sacensībām līderpozīciju ar 914 punktiem pārņēma somiete Kaisa Mekereinena, kura masu startā izcīnīja ceturto vietu, bet otrā tagad ir šoreiz septītajā vietā finišējušā zviedriete Helēna Ekholma, kuras kontā ir 907 punkti. Savukārt uz trešo pozīciju ar 854 punktiem pakāpās Noinere.

Savukārt Latvijas biatloniste Madara Līduma ar 82 punktiem ieņem 53.vietu.

Pasaules čempionāts noslēgsies svētdien, kad bez Latvijas izlases līdzdalības notiks 4x6 kilometru stafetes sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu