Latvijas telpu futbola izlase ar zaudējumu sāk EČ kvalifikāciju (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas telpu futbola izlase ar pārliecinošu zaudējumu Rumānijai trešdien Jelgavā uzsāka Eiropas čempionāta kvalifikācijas pamatturnīra sacensības. Zemgales Olimpiskajā centrā notikušajā spēlē Latvijas izlase piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:6 (0:5).

Pirmajā puslaikā laukuma saimnieki nonāca zaudētājos ar 0:5, bet līdz otrā puslaika vidum prata divus vārtus atgūt, kad izcēlās Dmitrijs Jakovļevs un Artjoms Koļesņikovs. Atlikušajā laikā Latvijas izlase gan zaudēja arī sestos vārtus.

Rumānijas izlases labā pa diviem vārtiem guva kapteinis Roberts Lupu un Jons al Loani.

Turnīra pirmajā mačā trešdien Krievijas izlase ar 5:1 (4:0) uzvarēja Kazahstānu.

Sacensību turpinājumā Latvijas izlase ceturtdien spēkosies ar Kazahstānu, bet sestdien sacentīsies ar Krievijas valstsvienību.

Kopā kvalifikācijas pamatturnīrā ir septiņas apakšgrupas, bet 2014.gada Eiropas telpu futbola čempionāta finālturnīrs risināsies Beļģijā un tajā piedalīsies 12 izlases.

Finālam kvalificēsies pamatturnīra septiņu apakšgrupu uzvarētāji, bet septiņas otro vietu ieguvējas un viena labākā trešās vietas ieguvēja iekļūs sacensību izslēgšanas spēļu kārtā, kur sadalīs vēl četras ceļazīmes.

Izslēgšanas kārta tiks izspēlēta laika posmā no 17. līdz 24.septembrim

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu