Vītols nesaņem brīvlaišanas vēstuli no "Barons/O!Karte" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aigars Vītols nav saņēmis brīvlaišanas vēstuli no Latvijas Basketbola līgas (LBL) kluba "Barons/O!Karte", tādējādi viņa pievienošanās Rīgas VEF vienībai nav iespējama, TVNET informēja VEF komanda.

VEF piektdien saņēma informāciju no Latvijas Basketbola savienības (LBS), par basketbola kluba „Barons/O!Karte” oficiālā vēstulē pausto paziņojumu neizsniegt brīvlaišanas vēstuli Vītolam.

Rīgas VEF vienība radušos situāciju sīkāk nekomentēs.

Atgādinām, ka par Vītola pievienošanos VEF tika ziņots 4. martā.

195 centimetrus garais aizsargs ir ilggadējs Latvijas basketbola valstsvienības spēlētājs. Nacionālās komandas rindās viņš debitēja 1997. gada 26. novembrī.

Spēlējis arī Latvijas U-22 izlasē, Latvijas valstsvienības sastāvā Vītols ir piedalījies četros Eiropas čempionāta (EČ) finālturnīros. 2007. gada EČ Vītols bija arī Latvijas izlases kapteinis.

Seškārtējs Latvijas čempions - piecus titulus izcīnījis BK ''Ventspils'' sastāvā, vienu - spēlējot ''Baronā''.

Tikmēr cits LBL klubs ''Liepājas Lauvas'' pieteicis saspēles vadītāju Sandi Buškevicu, kurš nesen atstāja ''Ventspils'' klubu, ziņo LBS.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu