«Ozolnieki»/«Monarch» atsakās no cīņas par LČ bronzu; godalgas piešķirtas «Liepājas metalurgam 2»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, skliepajasmetalurgs.lv

No cīņas par Latvijas hokeja čempionāta bronzas godalgām finansiālu problēmu dēļ atteikusies «Ozolnieki»/«Monarch» vienība, tādēļ Latvijas Hokeja federācijas (LHF) vadība nolēmusi bronzas godalgas piešķirt iepriekšējo divu sezonu čempionvienībai «Liepājas metalurgs 2».

Kā vēsta LHF mājaslapa, «Ozolnieki»/«Monarch» komandai radušās finansiālas grūtības, tāpēc tās darbība uz laiku apturēta. Finansiālās problēmas kļuvušas par iemeslu, kura dēļ komanda atteikusies cīņas par trešo vietu ar Liepājas klubu.

Līdz ar to, «Ozolnieku» komandai piešķirti tehniskie zaudējumi izslēgšanas turnīra spēlēs par trešo vietu, bet tā piešķirta «Liepājas metalurgs 2» vienībai.

Pusfināla sērijās līdz trim uzvarām «Ozolnieki»/«Monarch» ar 1-2 zaudēja Rīgas «Juniora» klubam, bet Liepājas vienības hokejisti ar 0-2 atzina «SMScredit.lv» pārākumu.

Finālsērijā, kas piektdien sāksies «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos, savā starpa tiksies «SMScredit.lv» un «Juniora» komandas.

«Liepājas metalurgs 2» un «Ozolnieki»/«Monarch» izslēgšanas spēles sāka no ceturtdaļfināla fāzes, bet «SMScredit.lv» un «Juniora» hokejisti bija jau uzreiz sasnieguši pusfinālu.

Šosezon Latvijas čempionātā piedalās astoņas komandas. No Latvijas virslīgas čempionāta dalībnieku vidus salīdzinājumā ar aizvadīto sezonu pazudusi «Rīga»/LSPA vienība un Lietuvas klubs Elektrēnu «Enerģija», līdz ar to pirmo reizi daudzu gadu laikā turnīrs zaudējis atklātā čempionāta statusu.

Savukārt čempionātā dalību atsaukušās Daugavpils «Latgales» vietā startēja «Rīga»/«Prizma 2», kas tika apstiprināta jau pēc sezonas sākuma.

Pagājušajā sezonā finālsērijā otro reizi pēc kārtas uzvarēja «Liepājas metalurgs 2» komanda, kas ar rezultātu 4-1 pārspēja «Ozolnieki»/«Monarch» hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu