«Lekrings» izlīdzina sērijas rezultātu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas komandu «RTU/Inspecta» un «Lekrings» pusfināla sērijā pēc diviem mačiem rezultāts kļuvis neizšķirts – 1:1. Svētdien cēsniekiem izdevās revanšēties par vakar piedzīvoto zaudējumu, pagarinājumā uzvarot ar 4:3, uzvaras vārti Ingus Laiviņa kontā.

Rīgas Olimpiskajā sporta centrā otro reizi divu dienu laikā spēkiem mērojās «RTU/Inspecta» un Cēsu «Lekrings». Šovakar spēles rezultātu Henrija Uzrauga personā atklāja mājinieki (1:0), bet pēc pirmā perioda uz tablo bija kaujiniecisks neizšķirts – 1:1. Otrās trešdaļas otrajā minūtē vadībā ar 2:1 izvirzījās «Lekrings», bet pēc nepilnas minūtes bargu sodu par rupju spēli saņēma pieredzējušais cēsnieks Andris Malkavs – noraidījumu uz piecām minūtēm.

Par laimi viesiem, rīdzinieki savu skaitlisko vairākumu spēja realizēt tikai vienu reizi – 2:2. Toties Malkavs uzreiz pēc atgriešanās laukumā guva savus otros vārtus šajā mačā, vēlreiz izvirzot vadībā «Lekringu» – 3:2. 54.minūtē savus otros vārtus spēlē iemeta «RTU/Inspecta» uzbrucējs Henrijs Uzraugs – 3:3 un pagarinājums. Jau papildlaika pirmajā minūtē Andra Malkava piespēle atrada Ingu Laiviņu, kurš to nekavējās pārvērst uzvaras vārtu guvumā – 4:3, sērijā – 1:1.

Par labāko cēsnieku rindās tika atzīts uzvaras vārtu autors Ingus Laiviņš, bet rezultatīvākais bija Andris Malkavs ar 3 (2+1) punktiem. «RTU/Inspecta» sastāvā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Henrijs Uzraugs, bet par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Edgars Gailītis, kurš atvairīja 25 no 29 pretinieku metieniem. Sērijas trešā un ceturtā spēle tiks aizvadītas nākamās nedēļas nogalē Cēsu sporta kompleksā.

Uzvaras vārtu autors Ingus Laiviņš pēc uzvarētās spēles atklāja, ka mača sākums cēsniekiem padevies samērā labs, tikai pieklibojusi vārtu gūšanas momentu realizācija. Par lūzuma punktu varēja kļūt piecu minūšu noraidījums, taču cēsnieki ielaida tikai vienus vārtus, saglabājot cerības uz labvēlīgu iznākumu, lai gan spēku, spēlējot mazākumā, tika patērēts daudz.

Uzvaras vārtus Laiviņš guvis pēc tam, kad Andra Malkava no tālienes raidītā bumbiņa atlekusi kādus piecus metrus no pretinieku vārtiem – viņš pie tās bijis pirmais un iesitis to no vārtsarga tālākajā stūrī.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas pusfināla spēle, 17.marts

«RTU/Inspecta» - «Lekrings» 3:4PL (1:1, 0:0, 2:2, 0:1), sērijā 1:1

Metienu attiecība: 29:29 (9:10, 7:6, 13:11, 0:2)

Rezultatīvākie: «RTU/Inspecta» – Henrijs Uzraugs 2 (2+0), Oskars Fīrmanis 1 (1+0), Jānis Jansons 1 (0+1); «Lekrings» – Andris Malkavs 3 (2+1), Ingus Laiviņš 2 (1+1), Toms Rīsmanis 1 (1+0), Dāvis Vilders 1 (0+1), Jānis Rajeckis 1 (0+1).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu