BK "Ventspils" pārliecinoši uzvar "BCM Gravelines"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fotostudija L&J

Ar uzvaru Eiropas Izaicinājuma kausa otro posmu otrdien noslēdza BK "Ventspils" vienība, kas ar 80:62 savā laukumā pārliecinoši apspēlēja "BCM Gravelines" basketbolistus no Francijas.

Vissekmīgāk Ventspils komanda spēlēja otrajā ceturtdaļā, kad guva par 13 punktiem vairāk (23:10) nekā pretinieks, pēc pirmā puslaika atrodoties vadībā ar 41:23.

Otrajā puslaikā cīņas gaitā būtiski pavērsieni nenotika, ar rezultātu 80:62 pārliecinošu uzvaru izcīnot BK "Ventspils".

Uzvarētāju rindās par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Rašads Andersons, kas guva 14 punktus, 12 punkti Mārim Gulbim, bet pa 10 punktiem pievienoja Artūrs Strēlnieks un Artūrs Bērziņš.

Tikmēr viesiem ar "double-double'' izcēlās Rūdijs Džombijs, kurš guva 16 punktus un savāca 10 atlēkušās bumbas zem groziem.

Abu komandu pirmā apļa spēlē Francijā uzvaru ar 74:70 izcīnīja laukuma saimnieki.

BK "Ventspils" un "BCM Gravelines" jau pirms pēdējās kārtas spēles bija nodrošinājušas vietu turnīra izslēgšanas spēlēs - ceturtdaļfinālā.

Cīņā par iekļūšanu labāko četru komandu skaitā Kurzemes vienība sacentīsies ar Beļģijas klubu Ostendes "Telenet".

Vēl otrdien K apakšgrupā Zviedrijas klubs Norčēpingas "Dolphins" savā laukumā uzņems Lisabonas "Benfica" vienību no Portugāles.

Turnīra ceturtdaļfinālā iekļuva katras apakšgrupas spēcīgākās divas vienības.

Kā ziņots, pirmā posma apakšgrupu turnīrā Latvijas klubs sešās spēlēs izcīnīja četrus panākumus un B grupas kopvērtējumā ieguva pirmo vietu, iekļūstot labāko 16 komandu skaitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu