"Ventspils" komandai pievienojies amerikāņu aizsargs Kārters (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Basketbola klubs "Ventspils" noslēdzis līgumu ar amerikāņu aizsargu Demondu Kārteru, kurš līdz šim pārstāvēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Attīstības līgas klubu Tulsas "66ers", vēsta portāls "oursportscentral.com".

Pirmssezonas treniņnometnē Kārters centās iekļūt NBA komandas Oklahomasitijas "Thunder" sastāvā, bet pēc tam pievienojās tās fārmklubam "66ers", kas šosezon ir viena no spēcīgākajām vienībām līgā.

Tulsas komandas sastāvā Kārters šosezon piedalījies 31 spēlē, kurās vidēji laukumā pavadījis 26,5 minūtes, guvis 11,3 punktus un izpildījis 3,9 rezultatīvas piespēles.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā "Ventspils" komandai uz divas spēles ilgu pārbaudes laiku bija pievienojies Jamaikā dzimušais spēka uzbrucējs Roberts Ričards Levins, tomēr tika nolemts līgumu ar viņu neslēgt.

Savukārt šonedēļ vienība pārtrauca līgumu ar Ingu Bankevicu, kurš neesot saņēmis tik ilgu spēles laiku, kādu pats vēlējies.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīrā jaunus spēlētājus neierobežotā skaitā iespējams pieteikt līdz 28.februārim, bet pēc tam komandas līdz 11.martam var pieteikt vēl pa vienam basketbolistam.

Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas kopvērtējumā šobrīd "Ventspils" ar 14 uzvarām 16 spēlēs ieņem pirmo vietu.

Savukārt BBL elites divīzijas kopvērtējumā pašlaik "Ventspils" ar 16 uzvarām 20spēlēs arī ieņem pirmo vietu.

Tāpat komanda jau iekļuvusi Eiropas Izaicinājuma kausa ceturtdaļfinālā, kurā spēkosies ar Beļģijas vienību Ostendes "Telenet".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu