"Ventspils" pārtrauc sadarbību ar Bankevicu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ove Maidla

"Ventspils" basketbola klubs un Ingus Bankevics pēc savstarpējas vienošanās pārtraukuši līguma saistības, vēsta kluba mājas lapa.

Komandas galvenais treneris Guntis Endzels atzina, ka Bankevicam nav spējis nodrošināt pietiekamu spēles laiku, lai spēlētājs varētu realizēt savu potenciālu.'''Mēs Ingum nevarējām nodrošināt tādu spēles laiku, kādu viņš vēlējās un kāds viņam bija nepieciešams.''

''Bankevics ir viens no tiem spēlētajiem, kurš savu produktivitāti var parādīt, vidēji spēlē spēlējot 30 minūtes. To mēs nevarējām un nevarēsim nodrošināt, tāpēc arī abpusēji vienojāmies par šādu soli,'' teica Endzels.

"Ventspils" šodien "MasterCard" Baltijas basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē tiksies ar "Liepājas Lauvām", taču Bankevics komandai nepalīdzēs.

Bankevics Kurzemes klubam pievienojās sezonas sākumā, un 15 aizvadītajās Latvijas basketbola līgas spēlēs viņš vidēji guva 9,3 punktus, BBL turnīrā aizvadītajos 19 mačos izcēlās ar 6,8 punktiem, bet FIBA Eiropas Izaicinājuma kausa deviņās spēlēs palīdzējis ar 9,1 punktu.

Iepriekšējo sezonu 25 gadus vecais basketbolists pārstāvēja Rīgas VEF komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu