«Liepājas metalurga» hokejistiem sezona beigusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skliepajasmetalurgs.lv

Latvijas čempionvienība hokejā «Liepājas metalurgs» otrdien savā laukumā piedzīvoja smagu zaudējumu Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla trešajā spēlē, izstājoties no turnīra. Liepājnieki ar rezultātu 2:7 (1:2, 1:3, 0:2) kapitulēja Soļigorskas «Šahtjor» komandai un sērijā cieta neveiksmi ar rezultātu 0-3.

Spēles trešajā minūtē «Liepājas metalurga» hokejists Edgars Brancis atklāja rezultātu, bet nākamos piecus vārtus guva viesi. Otrās trešdaļas beigās Ričards Birziņš, spēlējot vairākumā, vēl spēja samazināt Soļigorskas kluba pārsvaru līdz 2:5, bet ar to arī liepājnieku spēki bija galā un tika ciesta smaga neveiksme.

Kā ziņots, sērijas pirmajā mačā piektdien Liepājas kluba spēlētāji piedzīvoja «sauso» zaudējumu ar rezultātu 0:2, bet dienu vēlāk «Liepājas metalurga» komanda cieta neveiksmi pagarinājumā ar 4:5.

BAČ regulārajā čempionātā «Liepājas metalurgs» izcīnīja piekto vietu ar 78 punktiem 50 spēlēs, bet «Šahtjor» komanda tika pie 14 punktiem vairāk un finišēja pozīciju augstāk.

Regulārajā čempionātā abas komandas savā starpā tikās sešas reizes, uzvaras un zaudējumus dalot uz pusēm.

Arī šosezon bez «Liepājas metalurga» BAČ startē vēl desmit vietējie klubi.

Čempionāts tiek aizvadīts trīs posmos. Pirmajā visas 11 komandas savā starpā izspēlēja četrus apļus, bet otrajā vienības tiks sadalītas divās grupās. A grupā tika iedalītas komandas, kuras pēc pirmā posma ieņēma 1.-6.vietu, bet B grupā sacentās komandas no 7. līdz 11.vietai. Otrajā posmā komandas grupās izspēlēja vēl divus apļus.

Savukārt izslēgšanas spēļu turnīram kvalificējās visas A grupas komandas un divas labākās B grupas komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu