Krista Puisīte pirmo reizi karjerā uzvar NCAA golfa turnīrā (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Golfa federācija

Ar teicamu panākumu 2011. gadu ASV studentu sporta (NCAA) sezonā sāka Latvijas izlases golfere Krista Puisīte, pirmdien izcīnot uzvaru ''Claud Jacobs Intercollegiate'' turnīrā un palīdzot Teksasas valsts universitātei triumfēt komandu ieskaitē, TVNET informē Latvijas Golfa federācija (LGF).

Uzvaru Teksasā Puisīte nodrošināja pārspēlē pret Kamrinu Rafinu (Kamryn Ruffin) no Tulsas universitātes. Abas spēlētājas trīs sacensību kārtas "Victoria Country Club" laukumā izspēlēja ar 225 sitieniem jeb deviņiem sitieniem virs teorētiski nepieciešamās normas (PAR), tādēļ uzvarētājas noteikšanā bija nepieciešama pārspēle.

Pirmo bedrīti pārspēlē Krista Puisīte izspēlēja ar PAR atbilstošiem pieciem sitieniem, bet viņas sāncensei bija par vienu sitienu vairāk, kas ļāva uzvaru svinēt Latvijas spēlētājai.

Sacensību pirmajā kārtā svētdien Puisīte nospēlēja ar 80 sitieniem (+8 virs PAR), taču nākamajās divās kārtās viņai bija komandā labākais rezultāts - attiecīgi 71 sitiens (-1 zem PAR) un 74 sitieni (+2 virs PAR).

Teksasas valsts universitātes uzvaru komandu vērtējumā savā debijas sezonā Amerikā veicināja arī Puisītes jaunākā māsa Māra Puisīte, kura ar 230 sitieniem (+14 virs PAR) individuāli dalīja 10.vietu.

Puisīte Teksasas valsts universitātes komandā spēlē otro sezonu.

Pagājušajā gadā viņa ''Ozo Golf Club laukumā uzvarēja "Rietumu Banka Latvian Open", kas ir sezonā prestižākais starptautiskais turnīrs Latvijā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu