Noinerei pārliecinoša uzvara PK masu starta sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa izcīņas astotā posma biatlonā, kas risinās ASV pilsētā Forkentā, 12,5 kilometru distancē ar masu startu sievietēm svētdien pārliecinoši uzvarēja vāciete Magdalēna Noinere.

Noinere vienīgo kļūdu pieļāva pēdējā, ceturtajā šaušanā, tomēr tas viņai neliedza finišā par 23,6 sekundēm apsteigt savu tautieti Andrea Henkele, kura iepriekš šajā posmā uzvarēja sprintā un iedzīšanā.

Tikmēr trešā finišēja baltkrieviete Darja Domračova, kura uzvarētājai zaudēja 28,7 sekundes. Arī Henkele un Domračova kļūdījās pa vienai reizei.

Latvijas biatlonistes šajā posmā nestartēja.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc šī posma vadību pārņēma Henkele, kurai tagad ir 753 punkti. Uz otro vietu ar 744 punktiem atkrita somiete Kaisa Mekereinena, kura svētdien tika pie piektās vietas. Tikmēr zviedriete Helēna Ēkholma ar 723 punktiem ir trešā, kura šoreiz finišēja sestajā pozīcijā.

No latvietēm Pasaules kausa kopvērtējumā atrodas tikai Madara Līduma, kas ar 82 punktiem ieņem 49.vietu.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu