Henkelei uzvara arī Pasaules kausa izcīņas iedzīšanas sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa izcīņas astotā posma biatlonā, kas risinās ASV pilsētā Forkentā, desmit kilometru iedzīšanas sacensībās sievietēm sestdien uzvarēja Vācijas biatloniste Andrea Henkele.

Jau ziņots, ka Henkele uzvarēja arī piektdien notikušajās sprinta sacensībās.

Vāciete četrās šaušanās pieļāva vienu kļūdu, finišā par 24,8 sekundēm apsteidzot citu Vācijas pārstāvi Magdalēnu Noineri, kura šāva ar trīs kļūdām.

Trešo vietu izcīnīja Francijas sportiste Marija Dorina, kas ar nekļūdīgu šaušanu uzvarētājai finišā piekāpās par 53,6 sekundēm.

Sprintā Dorina ierindojās septītajā vietā.

Latvijas biatlonisti šajā posmā nestartē.

Pasaules kausa kopvērtējumā sievietēm pirmajā vietā ar 704 punktiem joprojām atrodas somiete Kaisa Mekereinena, kura sestdien tika pie piektās vietas, bet otrā ar 699 punktiem tagad ir Henkele. Tikmēr zviedriete Helēna Ēkholma ar 685 punktiem ir trešā.

No latvietēm Pasaules kausa kopvērtējumā atrodas tikai Madara Līduma, kas ar 82 punktiem ieņem 48.vietu.

Posms svētdien noslēgsies ar masu starta distancēm vīriešiem un sievietēm.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu