Henkelei uzvara Pasaules kausa izcīņas sprinta sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules kausa izcīņas astotā posma biatlonā, kas risinās ASV pilsētā Forkentā, 7,5 kilometru sprinta sacensībās sievietēm piektdien uzvarēja Vācijas biatloniste Andrea Henkele.

Vāciete divās šaušanās šāva bez kļūdām, finišā par 10,9 sekundēm apsteidzot citu Vācijas pārstāvi Miriamu Gesneri, kura šāva ar divām kļūdām.

Arī trešo vietu izcīnīja Vācijas sportiste - Magdalēna Noinere, kas uzvarētājai finišā piekāpās par 15,8 sekundēm.

Latvijas biatlonisti šajā posmā nestartē.

Pasaules kausa kopvērtējumā sievietēm pirmajā vietā ar 664 punktiem tagad atrodas somiete Kaisa Mekereinena, kura piektdien tika pie astotās vietas, bet otrā ar 656 punktiem ir zviedriete Helēna Ēkholma, kura bija spiesta samierināties ar pieticīgo 22.vietu. Trešā ar 639 punktiem ir Henkele.

No latvietēm Pasaules kausa kopvērtējumā atrodas tikai Madara Līduma, kas ar 82 punktiem ieņem 46.vietu.

Posms sestdien turpināsies ar iedzīšanas startiem, bet sacensības svētdien noslēgsies ar masu starta distancēm vīriešiem un sievietēm.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu