Rēdliha vārtu guvums palīdz «Lokomotiv» pagarināt sēriju (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ar vārtu guvumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas spēlē ceturtdien izcēlās latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, palīdzot Jaroslavļas «Lokomotiv» komandai pagarināt sezonu.

Aizvadītajā mačā «Lokomotiv» ar 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) savā laukumā pieveica Čerepovecas «Severstaļ» un sērijā līdz četrām uzvarām pietuvojās līdz 2-3.

Rēdlihs mača 23.minūtē ar metienu no zilās līnijas atklāja cīņas rezultātu. Pēc septiņām minūtēm Mihails Aņisins panāca izlīdzinājumu, bet vēl otrajā trešdaļā Aleksejs Kaļužnijs atguva vadību mājiniekiem. Trešajā trešdaļā Aņisins sākotnēji guva savus otros vārtus mačā un panāca izlīdzinājumu 2:2, bet divas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām uzvaras vārtus guva Stefans Kronvals.

Rēdlihs šoreiz laukumā pavadīja 13 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā izdarīja četrus metienus pa vārtiem.

Abu komandu nākamais mačs sestdien risināsies Čerepovecā.

Tikmēr sezonu noslēdza latviešu aizsarga Sanda Ozoliņa pārstāvētā Mitišču «Atlant» komanda, kas sērijas piektajā mačā ar 0:7 (0:1, 0:4, 0:2) izbraukumā kapitulēja Sanktpēterburgas SKA vienībai.

Ozoliņš nospēlēja 17 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā pa vārtiem meta divas reizes.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Tonijs Mortensons un Mihails Varnakovs, kuri arī izpildīja pa rezultatīvai piespēlei.

Sērijā līdz četrām uzvarām SKA izcīnīja uzvaru ar 4-1, turklāt sērijas laikā tika pie trim ļoti pārliecinošām uzvarām.

Jau iepriekš Rietumu konferences pusfinālam bija kvalificējušās latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kā arī līgas čempione Maskavas «Dinamo», ko trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. CSKA ar 4-0 pieveica Čehijas vienību Prāgas «Lev», ko pārstāv Mārtiņš Cipulis un Aleksandrs Ņiživijs, bet ģenerālmenedžera pienākumus pilda Normunds Sējējs, savukārt Maskavas «Dinamo» sērijā atstāja «sausā» Slovākijas komandu Bratislavas «Slovan».

Jau tagad zināms, ka SKA konferences pusfinālā tiksies ar «Lokomotiv» un «Severstaļ» dueļa uzvarētājiem, bet otrajā pārī sacentīsies CSKA un Maskavas «Dinamo».

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu