Izdots ceļvedis par pasaules čempionātu hokejā Helsinkos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iznācis ceļvedis Latvijas hokeja izlases līdzjutējiem par pasaules čempionātu hokejā Helsinkos «Pasaules pazinējs». Latvijas hokeja valstsvienība maijā čempionāta ietvaros pirmās septiņas spēles aizvadīs Somijas galvaspilsētā, «Hartwall» arēnā.

«Man ir prieks un gandarījums, ka pirms kārtējā pasaules čempionāta iznāk arī fanu ceļvedis «Pasaules pazinējs». Ceļvedī ir plašs informācijas apkopojums, kas noderēs katram līdzjutējam, lai klātienē spētu atbalstīt Latvijas izlasi. Fanu atbalsts mums būs ļoti svarīgs arī Helsinkos,» pauž Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

24 lapaspusēs apkopota būtiskākā informācija, kas lieti noderēs hokeja līdzjutējiem. ««Pasaules pazinējs» ir ceļvedis hokeja faniem, jo atbild tieši uz tiem jautājumiem, kurus šogad visbiežāk uzdod aktīvākie Latvijas valstsvienības atbalstītāji - kā nokļūt Helsinkos, ar kādām izmaksām jārēķinās, cik maksā autostāvvietas, cik naudas tērēsies par pusdienām Somijas galvaspilsētā, kā arī, protams, informācija par pašu arēnu un čempionāta biļešu cenām,» stāsta ceļveža izdevēja «Travel Art LV» valdes priekšsēdētāja Inese Krūmiņa.

Ceļvedis ir bezmaksas izdevums, kas pieejams Latvijas hokeja federācijā, ceļojumu aģentūrās, hokeja hallēs un drīz būs pieejams arī daudzos sporta bāros un degvielas uzpildes stacijās «Virši A» visā Latvijā, informē ceļveža redaktore Ludmila Glazunova.

Šis jau ir piektais ceļvedis uz hokeja čempionātu ar nosaukumu «Pasaules pazinējs».

Pirmais tapa 2008. gadā, kad līdzjutēji devās atbalstīt izlasi uz tālo Kanādu. Otrais izdevums vēstīja par fanu būšanām Manheimā 2010. gadā, 2011. gadā «Pasaules pazinējs» iepazīstināja ar dzīvi Slovākijas galvaspilsētā Bratislavā, bet pērn - ar iespējām ietaupīt līdzekļus Stokholmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu