BK "Barons" turpmāk sauksies "Barons/O!Karte'' (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas čempionvienība BK "Barons'' turpmāk Latvijas basketbola līgas (LBL) turnīrā piedalīsies ar nosaukumu "Barons/O!Karte'', ceturtdien paziņoja kluba pārstāvji.

''"Latvijas Mobilajam Telefonam" (LMT) un "Baronam'' ir bijusi ilglaicīga un veiksmīga sadarbība - posms, kas ilga trīs gadus. Šis laiks vainagojās ar panākumiem, tika izcilnīti trīs kausi,'' teica kluba ģenerālmenedžeris Andris Vanags.

''Pēc 50 gadu pārtraukuma Latvijā atgriezās FIBA Eiropas kauss, kā arī tika izcīnīti divi Latvijas čempiontituli,'' uz sadarbības veiksmīgo laiku norādīja Vanags.

Viņš pastāstīja, ka ar ''O!Karti'' panākta vienošanās līdz šīs sezonas beigām. Sadarbību būs iespējams turpināt, bet tas būs atkarīgs no naudas devēja - LMT.

Kā lika noprast LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis, šī sadarbība, visticamāk, tiks turpināta, tomēr pēc sezonas tā tiks izskatīta. 

Kluba vadība gan neatklāja līguma summu un vai sadarbība paredz pastiprinājumu komandas sastāvā.

"Barons/O!Karte'' Latvijas basketbola līgas čempionātā šobrīd ar 12 uzvarām un 8 zaudējumiem atrodas 4. vietā astoņu komandu konkurencē.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu