Zināmi NBA Visu zvaigžņu spēles komandu sastāvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) nosaukusi Visu zvaigžņu spēles komandu rezervistus.

Austrumu konferencē izvēlēti Kevins Gārnets, Pols Pīrss, Radžons Rondo, Rejs Alens (visi no Bostonas "Celtics"), Als Horfords un Džo Džonsons no Atlantas "Hawks", kā arī Kriss Bošs no Maiami "Heat".

Jāatzīmē, ka Gārnetam šī būs 14. Visu zvaigžņu spēle pēc kārtas, kas ir atkārtots NBA rekords.

Savukārt Rietumu konferenci pārstāvēs Manu Džinobili un Tims Dankans no Sanantonio "Spurs", Dirks Novickis no Dalasas "Mavericks", Pau Gasols no Losandželosas "Lakers", Derons Viljamss no Jūtas "Jazz", Rasels Vestbrūks no Oklahomsitijas "Thunder" un Bleiks Grifins no Losandželosas "Clippers".

Rietumu komandas galvenais treneris būs Gregs Popovičs no "Spurs", savukārt austrumu vienību vadīs Bostonas kluba treneris Doks Riverss.

Rezervistu noteikšanā piedalījās NBA komandu galvenie treneri.

Atgādinām, ka sākuma sastāvi tika noteikti jau iepriekš līdzjutēju balsojumā.

Austrumu konferences sākuma sastāvā iebalsoti Lebrons Džeimss un Dveins Veids no Maiami "Heat", Deriks Rouzs no Čikāgas "Bulls", Amare Stademairs no Ņujorkas "Knicks" un Dvaits Hovards no Orlando "Magic".

Tikmēr Rietumu konferences starta piecniekā iebalsots Losandželosas "Lakers" līderis Kobe Braients, kuram tā būs 13. Visu zvaigžņu spēle pēc kārtas.

Tāpat Rietumu konferenci pārstāvēs Kriss Pols no Ņūorleānas "Hornets", Kevins Durants no Oklahomasitijas "Thunder" un Karmelo Entonijs no Denveras "Nuggets".

Arī Hjūstonas "Rockets" centram Jao Minam atvēlēta vieta Rietumu konferences starta piecniekā, taču viņš šosezon savainojuma dēļ vairs nespēlēs. Tādēļ Ķīnas basketbolista vietā līgas vadība izraudzīs citu spēlētāju.

Visu zvaigžņu spēle paredzēta 20.februārī Losandželosā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu