"Ventspils" Izaicinājuma kausa spēlē zaudē "BCM Gravelines" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Eiropas Izaicinājuma kausa otrā posma trešajā spēlē otrdien zaudējumu piedzīvoja "Ventspils" basketbolisti, kas izbraukumā ar 70:74 piekāpās Denkerkas "BCM Gravelines" komandai no Francijas. Zaudētāju rindās Rašads Andersons izcēlās ar 25 punktiem.

Spēli ar izrāvienu 9:2 sāka mājinieki, taču "Ventspils" ātri atspēlējās un pat izvirzījās vadībā. Arī otrajā ceturtdaļā ilgāku laiku iniciatīva piederēja viesiem, kuru pārsvars sasniedza deviņus punktus, tomēr pārtraukumā ventspilnieki devās tikai ar +4 (42:38).

Pēc atpūtas laukumā risinājās līdzīga cīņa, un pirms izšķirošajām desmit minūtēm priekšā joprojām atradās Latvijas vienība. Tomēr ceturtajā ceturtdaļā "BCM Gravelines" komanda vispirms līdzsvaroja rezultātu (60:60), bet pēc tam arī pārņēma vadību, kuru noturēja līdz pat mača beigām.

Zaudētāju rindās Rašads Andersons guva 25 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Artūra Bērziņa kontā 15 punkti, bet Sauļus Kuzminsks palīdzēja ar 13 punktiem un 11 bumbām zem groziem.

Savukārt Francijas kluba sastāvā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Bendžamins Vudsaids.

Nākamo spēli Latvijas klubs aizvadīs 15. februārī izbraukumā pret Lisabonas "Benfica" vienības no Portugāles.

Kā ziņots, iepriekšējā mačā BK "Ventspils" ar rezultātu 75:77 piekāpās Norčēpingas "Dolphins".

Turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās divas vienības. Visas izslēgšanas spēļu dalībnieces noskaidrosies pēc divu apļu izspēles. 

Kā ziņots, pirmā posma apakšgrupu turnīrā Latvijas klubs sešās spēlēs izcīnīja četrus panākumus un B grupas kopvērtējumā ieguva pirmo vietu, iekļūstot labāko 16 komandu skaitā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu