M. Riekstiņš LSPA piedalās Konventa sēdē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. janvārī bijušais Latvijas Republikas (LR) ārlietu ministrs, šobrīd Latvijas vēstnieks NATO un Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) Padomnieku konventa priekšsēdētājs Māris Riekstiņš piedalījās Konventa sēdē, kas sadarbībā ar akadēmijas vadību tika organizēta, lai apspriestu un risinātu šobrīd aktuālākos ar akadēmijas dzīvi saistītos jautājumus.

2011. gada 6. septembrī LSPA svinēs savas pastāvēšanas 90. gadadienu, savukārt 2011. gads augstskolā norisināsies kā veltījums šim nozīmīgajam notikumam.

Akadēmija ir Latvijā vienīgā sportā specializētā augstākā mācību iestāde, bet tās docētāji, studenti, darbinieki un arī absolventi šodien un agrāk vienmēr ir bijuši savas augstskolas patrioti, kuri ikdienā lieto studiju laikā iegūtās un praktiskajā darbībā pilnveidotās zināšanas, prasmes un iemaņas, neatkarīgi no savas darbības jomas.

Padomnieku konventa pašreizējā aktualitāte ir piedalīties LSPA 90 gadu jubilejai veltīto zinātnisko, sporta un svinīgo pasākumu vadības un organizatorisko jautājumu sekmēšanā, konsultēšanā, tādējādi popularizējot Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju Latvijā un pasaulē.

Padomnieku konventa sastāvā ir LSPA absolventi - speciālisti, kuri savu darbu ir ieguldījuši sabiedrībai nozīmīgās sfērās:

Anrijs Brencāns – LSPA rektora padomnieks, Agra Brūne – LR Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktore, Ziedonis Čevers – uzņēmējs, Juris Dalbiņš – Rīgas Brīvostas pārvalde, Ilgvars Forands - Latvijas Izglītības fonda valdes priekšsēdētājs, Jevgeņijs Kisiels – Latvijas Atjaunojamās enerģijas konfederācijas prezidents, Ivans Klementjevs – LR 10.Saeimas deputāts, Haims Kogans – SIA ”Lukoil Baltija R” prezidents, Juris Punculs – IPAS ”Finasta Asset Management” vecākais klientu menedžeris, Māris Riekstiņš – bijušais LR ārlietu ministrs, LR vēstnieks NATO, Uļjana Semjonova – Latvijas Olimpiešu sociālā fonda vadītāja, Pēteris Tabūns – LR 9.Saeimas deputāts, Žoržs Tikmers - LOK viceprezidents, Austris Vasips – RD Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta biroja vadītājs, Juris Visockis – Apgāda ”Jumava” valdes priekšsēdētājs, Ēriks Zaporožecs – SIA RTO Komunālserviss valdes priekšsēdētājs, Daumants Znatnajs – Latvijas Sporta veterānu apvienības prezidents.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu