Kazahu treneris Krikunovs: Izrādās, Rīgā ir pamatīga mafija (219)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kazahstānas hokeja valstsvienības galvenais treneris Vladimirs Krikunovs turpina asi kritizēt Rīgā notiekošo Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, sakot, ka viss tika darīts, lai ceļazīmi iegūtu Latvijas izlase.

«Ļoti žēl,» «Sportbox.ru» citēts Krikunovs. «Esmu gaužām bēdīgs. Domāju, ka izpildīsim uzdevumu. Nedaudz nepaveicās. Tomēr tā nav mana vaina, netaisos to uzņemties uz sevis. Gribēju pieteikt vēl vairākus hokejistus, taču man atļāva tikai Kevinu Dallmenu.»

«Jau no sākuma bija skaidrs, ka pret latviešiem mums izredzes būs nelielas. Izrādās, Rīgā ir pamatīga mafija. Latvijā mūs gremdēja pamatīgi. Vēl vairāk cieta francūži - to man teica Oļegs Znaroks, kurš apmeklēja šo spēli,»

skaidroja Kazahstānas valstsvienības treneris.

Tāpat 62 gadus vecais Krikunovs uzstāj, ka noraidījumu līdz spēles beigām bija pelnījis latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kurš esot izdarījis neatļautu spēka paņēmienu pret Kazahstānas valstsvienības aizsargu Alekseju Troščinski.

Latvijas izlase svētdien notikušajā izšķirošajā spēlē par dalību Olimpiādē ar rezultātu 2:3 papildlaikā piekāpās Francijai, taču ar to bija pietiekami, lai nodrošinātu dalību olimpiskajās spēlēs jau ceturto reizi pēc kārtas.

Olimpiskajās spēlēs Latvijas komanda spēlēs vienā apakšgrupā ar Čehijas, Zviedrijas un Šveices izlasi.

Pēc viena apļa turnīra katras grupas spēcīgākā komanda un labākā no otrajā vietā palikušajām izlasēm automātiski iekļūs ceturtdaļfinālā, bet pārējās vienības aizvadīs astotdaļfināla mačus.

2014. gada Soču olimpiskās spēles norisināsies no 7. līdz 23. februārim.

Komentāri (219)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu