Citroen cer uz septīto čempionu titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Citroen Total World Rally Team šogad pasaules rallija čempionātā startēs ar jauniem DS3 WRC automobiļiem.

Vienu no tiem atvēlēs septiņkārtējiem čempioniem Sebastjanam Loebam un viņa stūrmanim Danielam Elenam, bet tiesības braukt ar otru pēc divām uzvarām pērnā gada posmos izcīnījis jaunais talants Sebastjans Ožērs, kura stūrmanis ir Žuljēns Ingrasia. Vēl trīs DS3 WRC automobiļus pilotēs Peters Solbergs, Kimi Raikonens un Peters van Merksteijns.

Citroen Racing pasaules rallija elitē nu jau grozās 10 gadus un šogad startēs ar trešo WRC automobili - pēc modeļiem Xsara un C4 tagad uzdevumu markai izcīnīt Konstruktoru kausu franči devuši mazajam DS3. 

Atbilstoši jaunajiem FIA noteikumiem auto ir apgādāts ar 1,6 litru turbo dzinēju, sekvenciālo pārnesumkārbu un pilnpiedziņas sistēmu, kas pastāvīgi regulē vilkmes sadalījumu starp priekšējo un aizmugurējo asi. Citroen norāda, ka pēc aizvadītās sagatavošanās un vairākus mēnešus ilgajiem testiem dažādos apstākļos auto ir gatavs un būs labs instruments, lai Citroen tiktu pie septītās uzvaras ražotāju kausā, bet septiņkārtējie pasaules čempioni Sebastjans Loebs un Daniels Elena sezonas beigās čempionu kausus virs savām galvām celtu jau astoto reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu