Līdumai 39. vieta PK posma sprintā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Ar uzvaru Pasaules kausa (PK) izcīņas sesto posmu Itālijas pilsētā Antholcā 7,5 kilometru sprinta sacensībās sievietēm piektdien sāka norvēģiete Tūra Bergere, bet labākā no latvietēm bija Madara Līduma, kas ierindojās 39. pozīcijā.

Līdumai neveiksmīga izvērsās otrā šaušana, kur pieļāva trīs kļūdas. Pēc pirmās šaušanas (nekļūdījās) viņa atradās labāko desmitniekā, bet distanci pabeidza 39. vietā, sacensību līderei piekāpjoties par divām minūtēm un 1,8 sekundēm. 

Tikmēr Žanna Juškāne, ugunslīnijā kļūdoties divreiz, Bergerei piekāpās par trīs minūtēm un 23,6 sekundēm, kas viņu ierindoja 81. vietā, savukārt Gerda Krūmiņa nenogāza pusi mērķu (5) un sacensības pabeidza 90. pozīcijā 96 dalībnieču konkurencē. Uzvarētājai viņa zaudēja četras minūtes un 28,4 sekundes.

Otro vietu sprintā izcīnīja Anastasija Kuzmina no Slovākijas, viņa sašāva deviņus mērķus no desmit un Bergerei zaudēja 29,1 sekundi, bet trešo vietu ieņēma krieviete Olga Zaiceva (+36,4), kas arī kļūdījās vienu reizi. 

PK kopvērtējumā Līdumas kontā šobrīd ir 82 punkti, kas viņu ierindo 38. vietā.

Sacensību turpinājumā - sestdien notiks stafete (4x6 km) sievietēm, kā arī masu starts (15 km) vīriešiem.

TVNET jau ziņoja, ka 10 kilometru sprinta sacensībās uzvarēja krievu sportists Antons Šipuļins, bet Latvijas biatlonisti ierindojās šādās pozīcijās: Andrejs Rastorgujevs 20., Ilmārs Bricis 47., Toms Praulītis 95.

Kopumā pasaules kausa izcīņā šosezon paredzēti deviņi posmi.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu