Latvijas futbola virslīgas čempionātā startēs 10 komandas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas futbola virslīgas čempionātā arī šogad startēs desmit komandas, ceturtdien tika nolemts čempionāta klubu pārstāvju sanāksmē.

Šosezon virslīgā startēs "Skonto", "Ventspils", "Liepājas metalurgs", Daugavpils "Daugava", "Jūrmala-VV", "Jelgava", Rēzeknes "Blāzma", "Olimps"/RFS, "Gulbene-2005" un "Jūrmala" komandas.

Virslīgu atstājusi pagājušās sezonas vājākā komanda "Jaunība", kā arī Ventspils "Tranzit" vienība, bet to vietā startēs pirmās līgas pirmo divu vietu ieguvējas "Gulbene-2005" un "Jūrmala".

Tāpat kā iepriekšējā sezonā komandas izspēlēs trīs apļu turnīru.

Pirmajā kārtā 16. un 17.aprīlī "Ventspils" tiksies ar "Jūrmala-VV", "Blāzma" spēkosies ar "Skonto" vienību, "Gulbene-2005" tiksies ar "Daugavas" komandu, "Olimps"/RFS spēkosies ar "Liepājas metalurgu", bet "Jūrmala" tiksies ar "Jelgavu".

Čempionāta pilnais spēļu kalendārs un Reglaments tiks izskatīts arī nākamajā virslīgas klubu sanāksmē, kas notiks 28.janvārī.

Latvijas futbola čempionāts turpmāk vairs nebūs ar kompānijas "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) nosaukumu, tomēr LFF un LMT turpinās sadarbību.

LMT bija Latvijas spēcīgāko futbola klubu čempionāta un Latvijas futbola izlases ģenerālsponsors kopš 2006.gada, tomēr tagad sadarbība ar LFF ģenerālsponsoru attīstīsies ar jaunām sadarbības formām.

Pagaidām nav zināms, vai Latvijas futbola čempionātam nākamajā sezonā būs ģenerālsponsors.

Jau vēstīts, ka pagājušajā sezonā Latvijas čempionātā triumfēja "Skonto" futbolisti. Otrajā vietā ierindojās "Ventspils", bet trešo vietu ieņēma "Liepājas metalurgs".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu