"Skonto" iekļūst Sadraudzības kausa ceturtdaļfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sadraudzības kausa ceturtdaļfinālā otrdien iekļuva Latvijas čempionvienība futbolā "Skonto'', kas izšķirīgajā mačā par izkļūšanu no grupas ar 3:0 uzvarēja Kostanajas "Tobol" vienību no Kazahstānas.

Pirmajās 45 minūtēs rezultāts netika atklāts, bet 63. minūtē "Skonto'' sastāvā izcēlās 28 gadus vecais brazīlietis Fabiu Pereira. Divas minūtes vēlāk, realizējot 11 metru soda sitienu, dubultu pārsvaru panāca pagājušās sezonas "LMT Virslīgas'' labākais snaiperis Natans Žuniors.

Kad līdz spēles beigām bija atlicis spēlēt 10 minūtes, otrreiz izcēlās Žuniors, pieliekot punktu šim mačam.

"Tobol" komandā uz pārbaudes laiku šobrīd atrodas divi Latvijas izlases kandidāti Kristaps Grebis un Juris Laizāns. Pirmais šajā spēlē nepiedalījās, bet Laizāns spēlēja līdz 67. minūtei, kad tika nomainīts. 

B apakšgrupas kopvērtējumā "Skonto'' jau nodrošinājusi pirmo vietu un cīņā par iekļūšanu pusfinālā spēkiem mērosies ar Tadžikistānas vienību Dušanbe "Istiklol", kas ieguva otro vietu A apakšgrupā.

Turnīra fināls gaidām 23. janvārī.

"Skonto" sastāvs dalībai Sadraudzības kausā Sanktpēterburgā

Vārtsargi: Kapsars Ikstens, Germans Māliņš.

Aizsargi: Vitalijs Smirnovs, Kaspars Dubra, Renārs Rode, Deniss Kačanovs, Vitālijs Maksimenko, Kirils Ševeļovs.

Pussargi: Aleksandrs Fertovs, Igors Tarasovs, Alans Siņeļņikovs, Armands Pētersons, Ruslans Mingazovs, Vladimirs Koļesņičenko, Aleksandrs Cauņa.

Uzbrucēji: Kristaps Blanks, Nātans Žuniors, Fabio Pereira, Ēvalds Ražulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu