Kloze neizslēdz iespēju pārcelties uz uz citas valsts komandu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas valstsvienības un bundeslīgas futbola kluba Minhenes "Bayern" uzbrucējs Miroslavs Kloze neizslēdz iespēju pārcelties uz citas valsts komandu, žurnālam "Kicker" stāsta pats sportists.

Futbolistam pēc šīs sezonas beidzas līgums ar pašreizējo Vācijas čempionvienību un, ja "Bayern" nevēlēsies turpināt sadarbību ar Klozi, futbolists apsvērs iespēju pārcelties uz citas valsts komandu.

"Primārais man ir noslēgt līgumu ar "Bayern" komandu," teica Vācijas izlases uzbrucējs. "Taču esmu gatavs uzklausīt visus piedāvājumus. Esmu pat gatavs doties pāri okeānam."

Kloze pastāstīja, ka vēlas spēlēt augsta līmeņa čempionātā, lai varētu pārstāvēt Vācijas izlasi 2012.gada Eiropas čempionātā, kas risināsies Ukrainā un Polijā.

"Es plānoju spēlēt spēcīgā komandā, jo mans mērķis ir spēlēt 2012.gada Eiropas čempionātā," atklāja sportists.

Kloze saprot, ka bundeslīgas līderus Dortmundes "Borussia", kuri ir 14 punktus priekšā "Bayern", noķert nav reāli.

"Mūsu mērķis tagad ir iegūt otro vietu," neslēpa futbolists.

Līdz šim Vācijas izlasē Kloze ir spēlējis 105 spēles, kurās guvis 58 vārtus. Viņš ir otrais visu laiku rezultatīvākais valstsvienības spēlētājs. Klozi apsteidz tikai vācu futbola leģenda Gerds Millers, kurš savas karjeras laikā 62 spēlēs guva 68 vārtus.

"Bayern" komandas sastāvā Kloze spēlē no 2007.gada un 85 spēlēs viņš guvis 23 vārtus.

Bundeslīgas kopvērtējumā "Bayern" ar 29 punktiem 17 spēlēs ir piektajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu