LFF ar klubiem vienojas kopīgi organizēt virslīgu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Futbola federācija (LFF) piektdien organizētajā sanāksmē ar desmit spēcīgākajiem Latvijas futbola klubiem vienojās kopīgi turpmāk organizēt Latvijas spēcīgāko futbola čempionātu – virslīgu, TVNET informē LFF preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Skaidrāka situācija, aprises un juridiskā forma tiks lemta nākamajā tikšanās reizē – šā gada 20. janvārī.

Līdz 18. janvārim klubiem jāsniedz skaidra atbilde LFF Sacensību daļai par viņu līdzdalību futbola virslīgas čempionātā 2011. gadā.

''Sarunas norisinājās mierīgā gaisotnē un lēmumi, tāpat kā diskusijas, bija loģiski. Apskatījām finansiālos jautājumus, organizatoriskos jautājumus, un bija prieks par labo izpratni un atsaucību no klubu puses,'' sacīja LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis.

Šodien tika nolemts arī sākt 2011. gada futbola sezonu aprīļa pirmajā nedēļas nogalē – vispirms ar Latvijas Kausa un nedēļu vēlāk – ar jaunās Virslīgas mačiem.

Kā zināms, līdz šim Latvijas čempionāts risinājās ar nosaukumu "LMT Virslīga'', taču ar nākamo sezonu būs cits nosaukums, jo mainījušies sadarbības nosacījumi ar ģenerālsponsoru "Latvijas Mobilais telefons".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu