Podziņš: Rīgas «Dinamo» mani nevēlējās atbrīvot (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čehovas «Vitjaz» latviešu izcelsmes uzbrucējs Ainārs Podziņš intervijā izdevumam «Izvestija» atklājis iemeslus, kādēļ pametis Rīgas «Dinamo» komandu.

«Sanāca tā, ka ar 2013.gadu manai hokeja karjerai iestājās jauns etaps,» atklāja Podziņš. «Parakstīju vienošanos ar «Vitjaz» un pēc neliela pārtraukuma atgriezos KHL. Uzskatu, ka komandā esmu iejuties ļoti labi.»

«Mana karjera Rīgas «Dinamo» beidzās jau sen, bet klubs nevēlējās mani atbrīvot. Aizvadītā gada nogalē ar mani sazinājās vienības ģenerālmendžeris (Juris Opuļskis) un paziņoja, ka treneru korpuss man sastāvā vietu neredz,» atzina Podziņš.

20 gadus vecais Podziņš apstiprināja, ka ar Rīgas «Dinamo» lauza līgumu pēc abpusējas vienošanās. «Šoreiz problēmu nebija. Mans aģents nokārtoja visas formalitātes un savāca dokumentus. Pēc tam sekoja dažādi piedāvājumi no pieciem klubiem, no kuriem es izvēlējos «Vitjaz». Izvēli es izdarīju, balstoties uz savu intuīciju.»

Podziņš šajā sezonā «Vitjaz» rindās kopumā aizvadījis septiņas spēles, kurās izcēlies ar vienu precīzu metienu, divām rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Uzbrucējs Rīgas «Dinamo» komandai pievienojās 2010.gadā, aizvadījis 57 cīņas rīdzinieku sastāvā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Vitjaz» pašlaik ar 52 punktiem 46 spēlēs ieņem 12.vietu, par sešiem punktiem apsteidzot Rīgas «Dinamo».

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu