Meija, Džeriņs un Galviņš nespēlēs Olimpiskajā kvalifikācijā (79)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» spēlētāji Andris Džeriņš, Gints Meija un Guntis Galviņš nestartēs Latvijas izlases sastāvā februārī gaidāmajā olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Rīgā, vēsta portāls «Diena.lv».

Lēmumu par uzbrucēju Meijas un Džeriņa neiekļaušanu sastāvā pieņēmis izlases galvenais treneris Teds Nolans, bet aizsargs Galviņš izvēli nestartēt valstsvienības sastāvā izdarījis pats.

Kā zināms, Galviņš nepiedalījās novembrī Rīgā notikušajās pārbaudes spēlēs ar Krievijas otro izlasi, bet nākamajā mēnesī netika uzaicināts uz pārbaudes turnīru Francijā.

Bijušais «Dinamo» kapteinis Galviņš tikai otrdienas spēlē pret Miķeļa Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas «Lokomotiv» pēc ilgāka pārtraukuma atkal tika iekļauts sastāvā, bet Džeriņš un Meija šosezon ir vieni no Rīgas komandas līderiem.

No «Dinamo» komandas uzaicinājumu ierasties uz izlases treniņnometni saņēmuši tikai trīs uzbrucēji - Mārtiņš Karsums, Miks Indrašis un Vitālijs Pavlovs.

Nolans jau iepriekš izteicies, ka izlasē neiekļaus individuāli meistarīgākos spēlētājus, bet hokejistus, kuri vēlas spēlēt valstsvienībā.

Jau ziņots, ka no 7. līdz 10.februārim Latvijas izlase «Arēnā Rīga» aizvadīs Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, kurā par vienīgo ceļazīmi uz Olimpiādi sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu un Lielbritāniju.

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu