Ārmstrongs sarunu šovā atzinies dopinga lietošanā (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais amerikāņu riteņbraucējs Lenss Ārmstrongs intervijā Opras Vinfrijas sarunu šovā atzinies aizliegto vielu lietošanā, vēsta aģentūra «Associated Press». Intervijas ieraksts TV ēterā nonāks 17. janvārī.

Saruna ilgusi divarpus stundas, kuras laikā sīkās niansēs viņš nav izplūdis. Intervija notikusi Vinfrijas kabeļtelevīzijas kanālā OWN, un internetā tā būs skatāma ceturtdien.

41 gadu vecais sportists jau iepriekš esot apsvēris iespēju atzīties dopinga lietošanā, vēstīja «The New York Times». Tiek pieļauts, ka ar šo atzīšanos viņš cer uz diskvalifikācijas mīkstināšanu, kas viņam ļautu piedalīties maratonskrējienos un triatlona sacensībās.

Intervijas ieraksta laikā ap Ārmstronga māju, ko apjož divarpus metru augsts mūra žogs, Teksasas pilsētā Ostinā bija sapulcējies reportieru, fotogrāfu un TV brigāžu pūlis.

Vinfrijai otrdien paredzēta uzstāšanās CBS televīzijas kanāla rīta pārraidē, lai reklamētu interviju.

Starptautiskā Riteņbraukšana savienība (UCI) Ārmstrongam anulēja visus izcīnītos titulus kopš 1998. gada augusta, tostarp septiņus pasaulē prestižākā velobrauciena «Tour de France» uzvarētāja titulus.

Līdz šim amerikānis bija noliedzis aizliegto medikamentu lietošanu.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu